ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Σε εξέλιξη μεγάλη πυρκαγιά σε εργοστάσιο ανακύκλωσης στο Σχηματάρι Βοιωτίας

Μεγάλη πυρκαγιά μαίνεται σε εργοστάσιο ανακύκλωσης στο Σχηματάρι Βοιωτίας, κατά την οποία υπέστη εγκαύματα στα χέρια ο ιδιοκτήτης του.

Η φωτιά ξέσπασε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, λίγο μετά τις 16:00 το απόγευμα της Κυριακής στο εργοστάσιο που βρίσκεται στον κόμβο Σχηματαρίου, στον Περιφερειακό δρόμο προς Χαλκίδα. Η πυρκαγιά, λόγω των εύφλεκτων υλικών, εξαπλώθηκε γρήγορα σε όλο το κτήριο, το οποίο έχει παραδοθεί στις φλόγες, ενώ προβλήματα δημιουργεί και ο πυκνός μαύρος καπνός που έχει δημιουργηθεί από τα καιόμενα υλικά.

Επί τόπου έσπευσαν 15 πυροσβέστες με επτά οχήματα. Οι άνδρες του Πυροσβεστικού Σώματος βρήκαν εκεί τον ιδιοκτήτη, ο οποίος με εγκαύματα στα χέρια παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Στην πυρκαγιά επιχειρούν ακόμα και υδροφόρες του δήμου, καθώς και μηχανήματα, ενώ μεταβαίνουν και πυροσβεστικές ενισχύσεις.

Με εντολή του Αρχηγού της Πυροσβεστικής, αντιστράτηγου Στέφανου Κολοκούρη, μεταβαίνει στο σημείο κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού που θα διερευνήσει τα αίτια της φωτιάς. .

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, δεν κινδυνεύει κάποιο άλλο κτήριο γύρω από το φλεγόμενο εργοστάσιο.

 

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

www.ertnews.gr



Το άρθρο Σε εξέλιξη μεγάλη πυρκαγιά σε εργοστάσιο ανακύκλωσης στο Σχηματάρι Βοιωτίας εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://www.ertnews.gr/eidiseis/ellada/fotia-se-ergostasio-anakyklosis-sto-schimatari-voiotias/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Σε εξέλιξη μεγάλη πυρκαγιά σε εργοστάσιο ανακύκλωσης στο Σχηματάρι Βοιωτίας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">