ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η τέχνη της κηπουρικής | Η κηπουρική στην άγρια φύση

(Διαθέσιμο έως 31/3/2021)
Η συγκομιδή στη φύση ή αλλιώς «κηπουρική στην άγρια φύση», είναι μια περιπετειώδης επιλογή κηπουρικής που ασκείται από άτομα όπως ο Σινκλέρ Φίλιπ, ιδιοκτήτης του φημισμένου εστιατορίου «Sooke Harbour House» στη Βρετανική, ο οποίος αναζητά μανιτάρια για τα μενού του.Οι αδερφές Νατνιέλ Πρόχομ Όλσον και Τζένιφερ Άικμαν, κάνοντας συγκομιδή άγριων φυτών από τη φύση, πραγματοποιούν μαθήματα-εργαστήρια σχετικά με άγρια φυτά για να τα προωθήσουν ως μια φυσική υγιεινή εναλλακτική λύση ενάντια στα τρόφιμα του εμπορίου.



Το άρθρο Η τέχνη της κηπουρικής | Η κηπουρική στην άγρια φύση εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://www.ertflix.gr/xena-docs/i-techni-tis-kipoyrikis-i-kipoyriki-stin-agria-fysi/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η τέχνη της κηπουρικής | Η κηπουρική στην άγρια φύση Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb