ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Έφοδος της Αστυνομίας Χρυσοχοΐδη με χημικά στο ΑΠΘ


Ένταση επικράτησε κατά την έφοδο ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων, περίπου στις 6 το πρωί της Πέμπτης, στο ΑΠΘ με σκοπό την εκκένωση της Πρυτανείας που τελούσε υπό κατάληψη. 

Οι άνδρες του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη δε δίστασαν να κάνουν χρήση χημικών κατά των φοιτητών. Ήδη έχουν προσαχθεί 40 άτομα που βρίσκονταν εντός της κατάληψης. 

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης είχε εκδώσει ανακοίνωση διαψεύδοντας δημοσιεύματα και πληροφορίες που ήθελαν την αστυνομία να προετοιμάζει επιχείρηση εκκένωσης της κατάληψης. «Οποιαδήποτε δήλωση ή δημοσίευμα περί δήθεν αστυνομικής επιχείρησης για εκκένωση της πρυτανείας του ΑΠΘ δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα». 

Πάντως, δεν είχε περάσει απαρατήρητο το γεγονός ότι τη Δευτέρα μεταφέρθηκαν από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη δύο υδροφόρες («Αίαντες») της ΕΛ.ΑΣ., όπως επίσης και αστυνομικοί των ΜΑΤ

Αξίζει να υπογραμμιστεί πως η επιχείρηση έρχεται παρά το γεγονός πως είχε γίνει γνωστό από τους φοιτητικούς συλλόγους πως σήμερα, Πέμπτη, θα σταματούσαν την πολυήμερη κατάληψη.

Δείτε στο βίντεο την επίθεση των ΜΑΤ στους φοιτητές:

 

Σημείωση: Για όσους από εσάς επιθυμείται μια κυβέρνηση η οποία επί παντός επιστητού, σε πλατείες, σε γειτονιές, σε πανεπιστημιακά ιδρύματα, σε club, σε χώρους εργασίας, κ.α. , θα επιτίθεται με την αστυνομία στους πολίτες , να την χαίρεστε. 

Άλλωστε μη ξεχνάτε ότι ο σημερινός πρωθυπουργός σας έχει εξαπατήσει , διότι υποσχέθηκε μια κυβέρνηση των άριστων και όχι μια κυβέρνηση των γκλόπ. Εμείς επί δυο συναπτά χρόνια διαπιστώνουμε το αντίθετο. 

Αν και ενοχλούνται πέραν του δέοντος τα κυβερνητικά στελέχη με την αλήθεια, αδιάψευστο γεγονός είναι ότι: η καταστολή, η αστυνομοκρατία, η τρομοκρατία,  και ο διχασμός, αντί των αρίστων και της ενότητας , αποτελούν την πάγια πολιτική τους, καθώς επίσης, το αντίστοιχο πράττουν και τα συστημικά media.   

H κυβέρνηση της ΝΔ επένδυσε σε χιλιάδες προσλήψεις αστυνομικών , και υποβαθμίζει όλους τους υπολοίπους τομείς του δημοσίου. ( Υγεία - Παιδεία - Συγκοινωνίες κ.α.) Υφίσταται μια σχέση αναλογικότητας προσλήψεων ;
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Έφοδος της Αστυνομίας Χρυσοχοΐδη με χημικά στο ΑΠΘ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">