ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Συνάντηση Αννας Καραμανλή με τον εκπρόσωπο της UNICEF Luciano Calestini


ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΝΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ - ΒΟΥΛΕΥΤΗ Β3 ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΑΣ & ΠΡΟΕΔΡΟΥ 
ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ, ΝΕΟΛΑΙΑΣ & ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ - ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ UNICEF ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ LUCIANO CALESTINI

Με τον νέο εκπρόσωπο της Unicef στην Ελλάδα κ. Luciano Calestini συναντήθηκε η Πρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ισότητας, Νεολαίας & Δικαιωμάτων του Ανθρώπου - βουλευτής Β3 νοτίου Τομέα της Αθήνας, Άννα Καραμανλή, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, κ. Κωνσταντίνο Τασούλα.

Η βουλευτής συνεχάρη τον κ. Calestini για την ανάληψη των εν Ελλάδι καθηκόντων του και μετέφερε το ολόθερμο ενδιαφέρον του Προέδρου της Βουλής στο έργο που έχει ήδη ξεκινήσει για την προστασία και στήριξη των παιδιών, επισημαίνοντας τη σημασία που αποδίδει η Βουλή των Ελλήνων στην ασφαλή και ολόπλευρη ανάπτυξη των παιδιών και την αμέριστη υποστήριξή του Προέδρου της Βουλής στη συνεργασία που εγκαινιάστηκε τον Νοέμβριο του περασμένου έτους για τη στρατηγικής σημασίας εκπόνηση του Εθνικού Σχεδίου για τη στήριξη των παιδιών. Συνεργασία που φέρει τη σφραγίδα του προσωπικού ενδιαφέροντος του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η κ. Καραμανλή αναφέρθηκε στις μέχρι τώρα κυβερνητικές δράσεις για τη διασφάλιση των δικαιωμάτων των παιδιών στη χώρα μας και στην αποτελεσματική εφαρμογή οριζόντιων  πολιτικών για την προστασία των δικαιωμάτων των παιδιών και αναφέρθηκε στις λειτουργικές και νομοθετικές ενέργειες που βρίσκονται προς υλοποίηση για την προστασία όλων των παιδιών που ζούν στην Ελλάδα, σε αρμονική συνεργασία με επροσώπους της κοινωνίας των πολιτών.

Ιδιαίτερη μνεία έκανε για τις πρωτοβουλίες της Κυβέρνησης για την προστασία των ασυνόδευτων προσφυγόπουλων, πρωτοβουλίες που βελτίωσαν τη ζωή χιλιάδων παιδιών, προσφέροντας ασφαλείς συνθήκες διαβίωσης.

Εν συνεχεία, η κυρία Καραμανλή εξήρε τη σημασία της κοινοβουλευτικής επιτροπής στην παρακολούθηση των εξελισσόμενων αναγκών για την προστασία των παιδιών και στην ενίσχυση της προστασίας των δικαιωμάτων τους και συζήτησε με τον κύριο εκπρόσωπο του Γραφείου της Unicef, τρόπους πρόληψης και αντιμετώπισης του κινδύνου κακοποίησης παιδιών, όπως η απλοποίηση και επιτάχυνση των ποινικών διαδικασιών που αφορούν σε ανηλίκους και εξετάζονται από την κυβέρνηση.

Κλείνοντας, η κυρία Άννα Καραμανλή με την ιδιότητά της ως Προέδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής της Βουλής για την Ισότητα, τη Νεολαία και τα Ανθρώπων, απεύθυνε πρόσκληση στον κ. Calestini για συμμετοχή του σε επόμενη συνεδρίαση της Επιτροπής της Βουλής, προκειμένου να συζητηθούν και να κατατεθούν προτάσεις για την περαιτέρω προστασία των δικαιωμάτων των παιδιών στη χώρα μας.

Επισήμανση του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Πέραν των δικαιωμάτων των παιδιών που ζούν στην Ελλάδα υφίστανται και τα δικά μας , τα οποία παρεπιπτόντως έχουν κατακρεουργήσει , τόσο οι κατά τόπους ''επαγγελματίες'' της πολιτικής , ''δήμαρχοι'', όσο και οι φερόμενοι ''αντιπολιτευόμενοι''.

Δεδομένης της επικοινωνίας μαζί μας της Πρόεδρου της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ισότητας, Νεολαίας & Δικαιωμάτων του Ανθρώπου , κ. Άννας Καραμανλή θέλουμε να ενημερώσουμε την ιδία, και να θέσουμε υπόψιν της , ως στέλεχος του κόμματος το οποίο ασκεί την διοίκηση στο Δήμο Γλυφάδας, και ανήκει η ίδια όσα τραγελαφικά τελούν σε ισχύ στο δήμο Γλυφάδας.

Περάσαμε στον έκτο χρόνο διοικήσεως , η καλύτερα καταχρήσεως του Ο.Τ.Α Δήμος Γλυφάδας , από τον τέως ευρωβουλευτή και στέλεχος της ΝΔ Γιώργο Παπανικολάου.

Ο πολλά υποσχόμενος ''νέος άνθρωπος'' , ο οποίος θα άλλαζε τα κακώς κείμενα στη πόλη μας , επί μια εξαετία αναπαράγει αδιάλειπτα , παράλληλα με το σύνολο των υπολοίπων αιρετών , τις κάκιστες παθογένειες των αστικών κομμάτων - του πελατειακού συστήματος.

Έχουν επιδείξει τεράστια μέριμνα για πλειάδα ημετέρων , υποστηρικτών , κολλητών, συγγενών, κολάκων , κ.α., η οποία κοστίζει στην τοπική κοινωνία εκατομμύρια ευρώ ετησίως, ενώ στον αντίποδα όσους δεν δύνανται να εξαγοράσουν τους πολεμούν δια της πλαγίας με έμμισθους εξαγορασμένους - κλακαδόρους στο ρόλο συκοφαντών, υβριστών, και λασπολόγων, αντί της υποχρεώσεων την οποία έχουν θεσμικά.

Οι εν λόγω δεδομένων των προαναφερόμενων πράξεων , κσι δεδομένου ότι αδυνατούν οι ίδιοι να  ενεργήσουν κατά ημών ,  - παράλληλα έτερων συνδιοικούντων τους - χρηματίζουν τους τέως υβριστές και συκοφάντες τους , τους οποίους εξαγόρασαν τα τελευταία χρόνια , και δια μέσω αυτών προβαίνουν σε μηνύσεις σε βάρος μας , τις οποίες σημειώνουμε δεν έρχονται να τις υποστηρίξουν δικαστικά.

Σας γνωστοποιούμε ως βουλευτή του Νότιου τομέα της Αθήνας , ότι τουλάχιστον για εμάς , δεν υπάρχει μεγαλύτερη ατιμία απ' όσα λαμβάνουν χώρα στο Δήμο Γλυφάδας. ( Σε μια κοινωνία η οποία μεταβάλλεται , όπως και ο covid 19 , και όπως όλα δείχνουν προς το παρόν χειρότερα , εμείς πιστοποιούμε ότι ουδέποτε είχαμε εντολείς - ουδέποτε υπήρξαμε χρηματισμένοι. Ας αναλογιστούν οι έτεροι πόσους έχουν και πως λογίζονται τα πεπραγμένα τους. )

ΥΓ: Τα έξι τελευταία χρόνια σε επίπεδο Δήμου Γλυφάδας γίνεται η ''δουλίτσα'' όλων των αιρετών, υποστηρικτών, γραφικών, εξαγορασμένων, κ.α. ; ( Διαπιστώνεται να γίνεται και η δική μας ; )

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Συνάντηση Αννας Καραμανλή με τον εκπρόσωπο της UNICEF Luciano Calestini Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">