ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Στο στόχαστρο της Δικαιοσύνης γνωστός ηθοποιός για βιασμό και απόπειρα βιασμών (video)

Σφίγγει ο κλοιός της Δικαιοσύνης γύρω από τον γνωστό ηθοποιό, ο οποίος έχει καταγγελθεί για βιασμό και απόπειρα βιασμού, από τρεις διαφορετικές γυναίκες.

H τρίτη καταγγελία έφτασε στη Δικαιοσύνη μέσω του τελευταίου φακέλου από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών. Σύμφωνα με πληροφορίες, η τρίτη γυναίκα που καταγγέλλει τον γνωστό ηθοποιό για απόπειρα βιασμού κατέθεσε χθες στον εισαγγελέα που χειρίζεται την εν λόγω έρευνα και επιβεβαίωσε την καταγγελία της, ότι δηλαδή έπεσε θύμα απόπειρας βιασμού από τον δημοφιλή ηθοποιό τον Αύγουστο του 2014, μέσα στο αυτοκίνητό του. Μάλιστα όπως έχει υποστηρίξει, όταν αυτή αντιστάθηκε εκείνος την πέταξε έξω από το αυτοκίνητο και την απείλησε πως δεν πρόκειται ποτέ να της δώσει ρόλο.

Έχουν ήδη καταθέσει οι άλλες δυο γυναίκες που τον έχουν καταγγείλει η μία για βιασμό το 2008 και η άλλη για απόπειρα βιασμού το 2010. Αν δεν προκύψει άλλη καταγγελία σε βάρος του γνωστού ηθοποιού, τότε μέσα στις επόμενες ημέρες ο εισαγγελέας αναμένεται να τον καλέσει προκειμένου να δώσει ανωμοτί εξηγήσεις για τις πράξεις για τις οποίες έχει καταγγελθεί και αμέσως μετά να αποφασίσει αν θα του ασκήσει ποινική δίωξη ή όχι.

Πηγή: ΕΡΤ, Ρεπορτάζ: Άννα Βλαχοπαναγιώτη

www.ertnews.gr



Το άρθρο Στο στόχαστρο της Δικαιοσύνης γνωστός ηθοποιός για βιασμό και απόπειρα βιασμών (video) εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://www.ertnews.gr/eidiseis/ellada/sto-stochastro-tis-dikaiosynis-gnostos-ithopoios-gia-viasmo-kai-apopeira-viasmon-video/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Στο στόχαστρο της Δικαιοσύνης γνωστός ηθοποιός για βιασμό και απόπειρα βιασμών (video) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">