ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Θ. Σκυλακάκης: Τον Αύγουστο τα πρώτα 4 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης – 6 δισ. κάθε χρόνο (audio)

Τα πρώτα 4 δισ από το Ταμείο Ανάκαμψης για τη χωρά μας αναμένονται στα μέσα ή και στο τέλος του Αυγούστου, από εκεί και μετά, περίπου, θα έχουμε εισροές της τάξης των 6 δισ. ετησίως, ανέφερε μιλώντας στο πρώτο πρόγραμμα και τον Θάνο Σιαφακα ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Θεόδωρος Σκυλακάκης.

Ο κ. Σκυλακάκης ίπε ακόμη ότι τα 4 δισ. θα αφορούν σε έργα που θα έχουν ξεκινήσει ήδη αλλά και σε έργα που θα ξεκινήσουν αμέσως μετά. Θα ξεκινήσουμε τα έργα άμεσα, εξήγησε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, με το δικό μας ρίσκο και με τους δικούς μας πόρους, πριν την έγκριση και πριν πάρουμε τα χρήματα από το Ταμείο. Καλούμεθα, για να πετύχει το σχέδιο να διπλασιάσουμε την απορρόφηση των επενδυτικών κονδυλίων μέσα σε ένα χρόνο και ταυτόχρονα να αυξήσουμε κατά 30% τις ιδιωτικές επενδύσεις, πρόσθεσε ο κ. Σκυλακάκης.

Η πρόκληση είναι μεγάλη, η ευκαιρία μοναδική, θα πρέπει να δείξουμε σε όλους ότι η Ελλάδα επιστρέφει και αλλάζει, σημείωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών. Στην πορεία υπάρχουν τεράστιοι κίνδυνοι αλλά και τεράστια οφέλη, οι κίνδυνοι είναι να συναντήσουμε συμπεριφορές του παρελθόντος και τα οφέλη πολλά, τα οποία θα αντανακλούν στον κάθε Έλληνα πολίτη. Η απορρόφηση αρχίζει από αύριο, δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Σκυλακάκης.

 

www.ertnews.grΤο άρθρο Θ. Σκυλακάκης: Τον Αύγουστο τα πρώτα 4 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης – 6 δισ. κάθε χρόνο (audio) εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.source https://www.ertnews.gr/eidiseis/ellada/th-skylakakis-ton-aygoysto-ta-prota-4-dis-apo-to-tameio-anakampsis-audio/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Θ. Σκυλακάκης: Τον Αύγουστο τα πρώτα 4 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης – 6 δισ. κάθε χρόνο (audio) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb