ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Επικρατεί μια ώσμωση θανάτου


Επικρατεί μια ώσμωση θανάτου , , και αργά η γρήγορα , έρχεται το πλήρωμα του χρόνου για τον κάθε ένα. Ήδη οι νεκροί από covid 19 στη χώρα μας προσεγγίζουν τις 9.000 χιλιάδες , (8.833) για την ακρίβεια στις 11/04/2021. 

Γιώργος Καραϊβάζ : Μεγαλοεπιχειρηματίες, πολιτικοί, δημοσιογραφικά μεγαλοστελέχη, εκκλησία, αστυνομία, δικαιοσύνη, κακοποιοί. Περιπεπλεγμένοι σ’ ένα κύκλο δυναστείας και καταδυνάστευσης των αφελών ρομαντικών οδοιπόρων - κατά παράφραση του Ρουσσώ - που εν πολλοίς συγκροτούν το μεγάλο κοινωνικό στρώμα. Ένας κύκλος που όλοι γνωρίζουν όλους και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η κυκλοφορία και το ξέπλυμα του μαύρου χρήματος.

Γράφει ο Γιάννης Κουρδομένος

Αλήθεια, σε τούτη την μικρή και τριτοκοσμική χώρα αυτός ο φουκαράς τι περίμενε έπειτα από όσα είχε κάνει δημόσια ; 

Σε μια χώρα που σχεδόν το σύνολό του λαού της έχει υποστεί ''βαριά εγκεφαλική κάκωση'' , εννοώ την πλύση εγκεφάλου έξι δεκαετιών που έχει υποστεί ο Ελληνικός λαός από τα κρατικά και ιδιωτικά μπουρδοκάναλα , τα οποία ως κύριο περιεχόμενό τους είχαν και έχουν το έγκλημα , οτιδήποτε διαπράττεται είναι σε ένα βαθμό απόρροια και αυτών.

Ειδικότερα:Σε ένα τόπο στερημένων ραγιάδων τους οποίους καταδυνάστευε επί 400 χρόνια ο Τούρκος , οι οποίοι επέλεξαν να γίνουν κλέφτες , (κλεφτρόνια) , και αρματολοί , και ακόμα και οι λίγες ισχυρές οικογένειες από εκείνη τη περίοδο κοίταζαν η μια να κλέψει τα υπάρχοντα της άλλης , που οποτεδήποτε οργανώνονται - σε όλα τα επίπεδα - το κάνουν ώστε να διαπράξουν πλιάτσικο , θύματα λίγο - πολύ είναι όλοι - συνολικά.

Η Ελληνική τηλεόραση ξεκίνησε την δεκαετία του 60 το πρόγραμμά της με μπαμ - μπαμ - Αμερικανικά γουέστερν , πολεμικές και γκανγκστερικές ταινίες - και στην αυγή της δεκαετίας του 90 ήρθαν οι διαπλεκόμενες οικογένειες - η οικονομική μαφία με τις πλάτες της πολιτικής - να εδραιώσουν την συνέχεια με ανάλογη μορφή προγράμματος. Έμφαση στα Αμερικάνικα και στο έγκλημα.

Άλλο που δεν ήθελαν τα γονίδια των στερημένων νεοελλήνων , με ποτισμένο το DNA τους στους προγόνους της κλεφτουριάς , ώστε όπως αναφέρει πιο πάνω ο Γ.Κ '' μεγαλοεπιχειρηματίες, πολιτικοί, δημοσιογραφικά μεγαλοστελέχη, εκκλησία, αστυνομία, δικαιοσύνη, κακοποιοί, το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η κυκλοφορία και το ξέπλυμα του μαύρου χρήματος. ''

Είναι τουλάχιστον οξύμωρο να αναζητούν ορισμένοι κράτος δικαίου σε μια χώρα που καθημερινά βυθίζεται στην κοινωνική , οικονομική, και πολιτική σήψη,  και επικρατεί διευρυμένα η ώσμωση του θανάτου.

Επαγγελματίες κλακαδόροι, χαφιέδες, ρουφιάνοι, επαγγελματίες που καταλύουν κοινωνική και θεσμική δικαιοσύνη , επαγγελματίες ψεύτες και κλέφτες , και στον αντίποδα , όπως είναι φυσικό και επόμενο και οι επαγγελματίες δολοφόνοι.

Δεν ξεχνάμε ότι το ''μαγαζί'' του Φαλήρου σε απτή συνεργασία με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας έριξε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για τους 100 νεκρούς στο Μάτι Αττικής ως αποτυχημένη κυβέρνηση. Σήμερα οι νεκροί είναι 9.000 χιλιάδες και έχουμε μια πετυχημένη κυβέρνηση ! Με μια πετυχημένη κυβέρνηση οι νεκροί είναι πολλαπλάσιοι. 

Με διακυβέρνηση ΝΔ, της αστυνομοκρατίας και των χιλιάδων προσλήψεων αστυνομικών, η εγκληματικότητα καλπάζει και επικρατεί μια ώσμωση θανάτου στα Νότια προάστια. Ποιοι είναι οι επόμενοι ?

ΥΓ: Όλοι αυτοί που υπηρετούν την οικονομική και πολιτική μαφία στο Ν.Αττικής δεν είναι από την Αθήνα. Όλοι αυτοί που επί δεκαετίες κάνουν ''γαργάρα'' τα εγκλήματα των ''αφεντικών'' και εντολέων τους βρήκαν ανοιχτές πόρτες και θεωρούν ότι θα αλωνίζουν όπως στο ''χωριό'' τους. 

# Μη ξεχνάτε το σημαντικότερο όλων:Όλοι μια ζωή έχουμε, δεν υπάρχει δεύτερη - ανταλλακτικό - και είναι το ίδιο πολύτιμη για όλους.


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Επικρατεί μια ώσμωση θανάτου Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">