ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Διαγωνισμός παροχής διαφημιστικής προβολής της ΕΡΤ Α.Ε. στα sosial media


ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΡΤ Α.Ε. ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ 

Η ΕΡΤ προκηρύσσει συνοπτικό διαγωνισμό, για την προμήθεια υπηρεσιών Διαφήμισης και Marketing. 

Η χρονική διάρκεια της Σύμβασης θα άρχεται από την ημερομηνία υπογραφής της, έως την 31η Δεκεμβρίου 2021. Η σύμβαση δύναται να παραταθεί σε περίπτωση που δεν έχει εξαντληθεί η συμβατική αξία (CPV 79340000-9), όπως αναλυτικά περιγράφεται στο Παράρτημα Β – «Τεχνικές Προδιαγραφές» της παρούσας. 

Ως κριτήριο κατακύρωσης ορίζεται η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά με βάση τη βέλτιστη σχέση ποιότητας – τιμής. 

Η συνολική προϋπολογισθείσα δαπάνη ανέρχεται στο ποσό των €60.000,00 πλέον αναλογούντος ΦΠΑ, η οποία βαρύνει τον προϋπολογισμό της ΕΡΤ Α.Ε για το έτος 2021. 

Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί στις 27/04/2021 ημέρα Τρίτη και ώρα 11:00 π.μ. στα γραφεία της ΕΡΤ Α.Ε στην Αγία Παρασκευή, Λεωφ. Μεσογείων αρ. 432 (Κτίριο Γ – 1 ος όροφος – Δ/νση Προμηθειών & Διαχείρισης, Αίθουσα Συσκέψεων). 


Σημείωση του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Άλλος επί μεγάλο χρονικό διάστημα γίνετε ανιδιοτελώς αρωγός της ΕΡΤ στα sosial media ( το βλέπετε στα δημοφιλή ) , με πλειάδα ειδήσεων και των ψυχαγωγικών εκπομπών της ψηφιακής πλατφόρμας της ΕΡΤ , άλλου παρακρατούν τα ληστεμένα μηχανήματα στις αποθήκες της ΕΡΤ αξίας πολλών χιλιάδων ευρώ , άλλος είχε προτείνει την αυτόνομη ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ, καθώς και την υβριδική τηλεόραση , και έτερος θα λάβει τις 60 χιλιάδες ευρώ ! ( Αυτή είναι η Ελλάδα )

Για πολλοστή φορά το ίδιο καθεστώς που ίσχυσε το 2014 στη πόλη της Γλυφάδας

Άλλος είχε βασικούς λόγους συμμετοχής στην αυτοδιοίκηση , άλλος είχε δεχθεί πλειάδα διώξεων - κατασχέσεων , άλλος σήκωσε το βάρος της προβολής και της ανιδιοτελούς εργασίας ενώ παρείχαν τα χρήματα της παρατάξεως σε πλειάδα έτερων , άλλος είχε κάνει την προεργασία , άλλος σχεδίασε μέχρι και το λογότυπο της παράταξης , και έτεροι αξίωσαν την εξαίρεσή του ώστε να συμμετάσχουν οι ίδιοι/ες , ενώ επί μια πενταετία δεν διαπιστώσαμε ούτε μια τοποθέτησή τους που να αποδεικνύει ότι εκπροσωπούν την τοπική κοινωνία ! 

- ''αριστεροί'' με πρόσημο και κυρίως ''δημοκράτες - δημοκράτισσες'' οι οποίοι/ες δεν δέχονται την εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο ! 

Προφανώς εμείς δεν είμαστε sosial media ,και οι χιλιάδες παραπομπές επί σειρά ετών στις ειδήσεις καθώς και τις εκπομπές της ΕΡΤ δεν αποτελούν υπηρεσία διαφημιστικής προβολής. ( Το αντίστοιχο και για τους ψευτο-αριστερούς , οι οποίοι διαπίστωσαν ''πόσα απίδια πιάνει ο σάκος'' όταν τελείωσαν οριστικά από τις αναρτήσεις μας. Έχασαν τα 3/4 των ψήφων στο Δήμο Γλυφάδας, άρα το 1/4 των ψήφων που έλαβαν το 2019 είναι οι δικές  τους.) 

ΔΕΙΤΕ τον ΠΙΝΑΚΑ πιο κάτω



Το δικό σας αποτέλεσμα, πιλοτικά, με τις αναρτήσεις της ΕΡΤ καθημερινάΕμείς δεν κοροϊδεύουμε τον κόσμο να λέμε ότι έχουμε εκατομμύρια επισκέψεις καθημερινά.  

- Ραδιοφωνικοί σταθμοί με 5.000 χιλιάδες ακροατές ημερησίως βγάζουν 10 - 20 χιλ. ευρώ το μήνα από διαφημίσεις.  

Πίνακας επισκέψεων 14/04/2021 μόνο στο site χωρίς δημοσιοποίηση στα υπόλοιπα  sosial media ( F/B, twitter, youtube, κ.α. )

Μια από τις χειρότερες σε αριθμό επισκέψεων ημέρες, όμως αποδεικνύει ότι μηνιαίως υφίστανται από 150 - 300 χιλιάδες επισκέψεις. 

- Λογίζεται προβολή όταν συγκεκριμένα θέματα της ΕΡΤ έχουν κάνει από 1.000 - 25 χιλ. προβολές το κάθε ένα , και ειδικότερα όταν 5 - 10 χιλ. αναγνώστες/ιες βλέπουν καθημερινά τις καταχωρήσεις  και τα δημοφιλή ;

- Έτεροι σε τοπικό επίπεδο , οι οποίοι γεμίζουν τις τσέπες με μαύρα και αδήλωτα , ας επιχειρήσουν να δείξουν στους διαφημιζόμενους τον πραγματικό πίνακα επισκέψεων των ιστοσελίδων τους και θα γελάσει κάθε πικραμένος με τις 100 - 400 επισκέψεις καθημερινά. 

# Εμείς δεν συμμετάσχουμε σε διαγωνισμούς, (δεν είμαστε εργολάβοι προβολής ), δεχόμαστε επί ίσοις όροις ανταποδοτικά ότι παρέχουμε , παραμένουμε κοινωνικό - sosial media , ενώ οι αναγνώστες μας κρίνετε τα ισχύοντα. 

# Αναμένουμε με μεγάλη προσοχή να διαπιστώσουμε ποια θα είναι η συμβολή στην ΕΡΤ αυτού που θα λάβει τις 60 χιλ. ευρώ , καθώς και τις ενέργειες - υλοποιήσεις του, ( εννοούμε το πλαίσιο προβολής ), ενώ σε εμάς που τους συμβάλουμε δεν αξιώθηκαν ούτε να επιστρέψουν τα ληστεμένα των καταχρηστικών διώξεων - κατασχέσεων του ΓΛΥΦΑΔΑ FM τα οποία παρακρατούνται σε αποθήκες της ΕΡΤ. 

- Σήμερα γνωρίζεται τι σημαίνει ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ κ.α. , ποιους υπηρετούν - εξυπηρετούν , καθώς επίσης, γιατί επιλέγουν τα κόμματα να διοικούν την δημόσια ραδιοτηλεόραση, αντί του λαού - (κοινωνίας) , ο οποίος πληρώνει το ανταποδοτικό τέλος για την λειτουργία της.

- Τέλος , για πολλοστή φορά σας υπενθυμίζουμε την προβοκάτσια η οποία ίσχυσε από τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ και τους συνεργαζόμενους , κατά την οποία πλειάδα τοπικών στελεχών διορίστηκαν πρόεδροι , ενώ για τον υποφαινόμενο επεφύλαξαν την εξαίρεση. Έτσι ''υπηρετούν την κοινωνία'', και έτσι ζήσαμε την ''ελπίδα'' , την ''δικαιοσύνη'', καθώς και την ''αλληλεγγύη τους'' όσο διάστημα καταλάμβαναν τις θέσεις εξουσίας με παχυλές αποδοχές.

Γ.Κ

ΥΓ: Αν ορισμένοι/ες ακόμα δεν έχετε αντιληφθεί πλήρως , επικοινωνήστε για λεπτομερή ενημέρωση , διότι είναι σαφές ποιοι απεδείχθησαν στη πράξη αντί για ''σύντροφοι'' οι ''θεσμικοί πειρατές''. ( Τι ''φάγαμε'' μαζί τους επί μια πενταετία ; Πως δικαιώθηκε ο δικός μας αγώνας τόσων ετών ;  Πως ξεπληρώθηκαν σε εμάς οι βροχές και οι καύσωνες στο προαύλιο της ΕΡΤ ; Ξεπληρώθηκαν με όσα απόλαυσαν επί σειρά ετών έτεροι χωρίς αντίκρισμα σε κοινωνικό επίπεδο ;  )

* Γλυφάδα - Αγία Παρασκευή . . . άλλους/ες ακόμα και να τους πλήρωνες δεν θα έμπαιναν στον κόπο - στην περιπέτεια - να διεκδικούν τα προνόμια έτερων , και ειδικότερα σε μια πόλη που η πλειονότητα δέχεται οτιδήποτε αποφασίζει η Νέα Δημοκρατία και δέχτηκε με χαρά το ''μαύρο'' - (την απόφαση για το κλείσιμο).

* Να κάνετε και άλλους διαγωνισμούς , ώστε να παρέχετε πολλές εκατοντάδες χιλιάδες σε όσους σας ήθελαν άνεργους. ( Γνωρίζουμε εκ' προοιμίου , και μην ξεχνάτε ότι το ζήσαμε συμβάλλοντας συγκεκριμένα άτομα. Με την δική μας συμβολή βρέθηκαν σε έμμισθες θέσεις και ανταπέδωσαν το ΤΙΠΟΤΑ. )

* Το νομοσχέδιο θυγατρικών της ΕΡΤ τελεί σε ισχύ ; Προέκυψε έστω μία ; 
( Oύτε δείγμα ; )
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Διαγωνισμός παροχής διαφημιστικής προβολής της ΕΡΤ Α.Ε. στα sosial media Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">