ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κινητοποιήσεις καλλιτεχνών για το άνοιγμα του Πολιτισμού (video)

Πορεία προς τα υπουργεία Υγείας και Εργασίας πραγματοποιεί αυτή την ώρα η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος Ακροάματος. Ζητά το άνοιγμα του Πολιτισμού, ταυτόχρονα με τον Τουρισμό και την Εστίαση. Στην κινητοποίηση συμμετέχουν περίπου 250 καλλιτέχνες και εργαζόμενοι στον χώρο του θεάματος, οι οποίοι πραγματοποίησαν νωρίτερα συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Πολιτισμού.

Μεταξύ των αιτημάτων είναι η επαναλειτουργία θεατρικών και μουσικών σκηνών και γενικότερα των χώρων του θεάματος και η συνέχιση της στήριξης, ακόμα και όταν ανοίξουν αυτοί οι χώροι, καθώς θα υπάρχουν πολλοί καλλιτέχνες που δεν θα μπορούν να βρουν άμεσα δουλειά.

“Εμείς αυτό που ζητάμε είναι να μας διευκρινίσουν το συντομότερο δυνατόν, τι ακριβώς θα συμβεί με το επάγγελμά μας και εάν ανοίξουν, θα πρέπει οι υπόλοιποι που θα είναι άνεργοι, να δούμε πώς θα επιδοτηθούν για ένα διάστημα ακόμα γιατί το μέλλον φαίνεται δυσοίωνο” δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας.

Ρεπορτάζ: Κώστας Παπαδόπουλος

 

www.ertnews.gr



Το άρθρο Κινητοποιήσεις καλλιτεχνών για το άνοιγμα του Πολιτισμού (video) εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://www.ertnews.gr/eidiseis/ellada/pankallitechniki-sygkentrosi-diamartyrias-kai-poreia-gia-to-anoigma-toy-politismoy/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κινητοποιήσεις καλλιτεχνών για το άνοιγμα του Πολιτισμού (video) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">