ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο Κυρ. Τόμπρας καταθέτει στην προανακριτική για τις τηλεοπτικές άδειες (video)

Με την εξέταση του πρώτου μάρτυρα, ξεκίνησε τις εργασίες της η προανακριτική επιτροπή της Βουλής για τη διερεύνηση αδικημάτων που τυχόν έχουν τελεστεί, από τον πρώην υπουργό Νίκο Παππά, στο πλαίσιο της χορήγησης των τηλεοπτικών αδειών. Ενώπιον της Επιτροπής βρίσκεται ο Κυριάκος Τόμπρας, το πρόσωπο,  που – σύμφωνα με τον Χρήστο Καλογρίτσα– έφερε σε επαφή τον επιχειρηματία με την εταιρεία CCC, προκειμένου να συνεργαστούν, για την δημιουργία τηλεοπτικού σταθμού.

Χούρυ, που είναι ιδιοκτήτρια της CCC  Χ. στον Καλογρίτσα το 2016. Όπως  ισχυρίζεται ο ίδιος υπάρχει και ένορκη κατάθεσή  του στην οποία αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι συστήθηκε ανάμεσα στις δύο πλευρές μια ευρύτερη συνεργασία, εκτός των τηλεοπτικών αδειών, σε ζητήματα  που αφορούν  επενδύσεις.

Ο ίδιος είπε πως δεν ήταν παρών σε κάποια συνάντησή του τότε υπουργού Ν. Παππά με τον Χ. Καλογρίτσα  ή του κ. Παππά με τον κ. Χούρυ.  Είπε όμως ότι έγινε μια συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου μερικές ημέρες πριν από τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, στην οποία συμμετείχαν  οι κ.κ. Καλογρίτσας, Παππάς και Χούρυ. Ο ίδιος δεν ήταν εκεί αλλά υπήρξε αυτήκοος  μάρτυς, μέσω ανοιχτής τηλεφωνικής ακρόασης. Η κατάθεση του μάρτυρα συνεχίζεται και έπεται με την ολοκλήρωσή της, η κατάθεση του κ. Καλογρίτσα.

Ρεπορτάζ: Διονύσης Μποτώνης

www.ertnews.gr



Το άρθρο Ο Κυρ. Τόμπρας καταθέτει στην προανακριτική για τις τηλεοπτικές άδειες (video) εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://www.ertnews.gr/eidiseis/ellada/o-kyr-tompras-katathetei-stin-proanakritiki-gia-tis-tileoptikes-adeies-video/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο Κυρ. Τόμπρας καταθέτει στην προανακριτική για τις τηλεοπτικές άδειες (video) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">