ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Άγιο Φως: Συμφωνία παραλαβής από τα Ιεροσόλυμα με την κυβέρνηση του Ισραήλ (video)

Κάμφθηκαν οι όποιες επιφυλάξεις είχε η κυβέρνηση του Ισραήλ για την παραλαβή του Αγίου Φωτός από τον Πανάγιο Τάφο στα Ιεροσύλημα. Εκτιμάται ότι το αεροσκάφος που θα το φέρει στην Αθήνα από το αεροδρόμιο του Τελ-Αβίβ θα έχει προσγειωθεί πριν τις 18:00 το Μ. Σάββατο.
Οι διαδικασίες θα ακολουθήσουν αυστηρό και συγκεκριμένο πλαίσιο, καθώς στο Ισραήλ ισχύουν αυστηρά μέτρα προστασίας για την πανδημία του κορονοϊού.
Η ολιγομελής αποστολή που θα παραλάβει το Άγιο Φως, μόλις 2 άτομα, θα έχει εμβολιαστεί ή θα διαθέτει test pcr αρνητικό.
Ο υφυπουργός Εξωτερικών Κωσταντίνος Βλάσης μίλησε στην ΕΡΤ για το ταξίδι του στα Ιεροσόλυμα και τη διαδικασία μεταφοράς από τον Πανάγιο Τάφο.

Όπως ανέφερε ο κ. Βλάσης, εφέτος θα κάνουμε ένα βήμα παραπάνω και το Άγιο Φως θα μεταφερθεί σε κάποιες πόλεις της Ελλάδας, πάντα λαμβάνοντας υπόψη τα επιδημιολογικά δεδομένα.

www.ertnews.gr



Το άρθρο Άγιο Φως: Συμφωνία παραλαβής από τα Ιεροσόλυμα με την κυβέρνηση του Ισραήλ (video) εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://www.ertnews.gr/eidiseis/ellada/agio-fos-symfonia-paralavis-apo-ta-ierosolyma-me-tin-kyvernisi-toy-israil-video/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Άγιο Φως: Συμφωνία παραλαβής από τα Ιεροσόλυμα με την κυβέρνηση του Ισραήλ (video) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">