ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Πλάνα με ουρά (2021) | Επ1

Συναντάμε τον Σταύρο Σκαρπαθάκη, τον μοναδικό χειροπράκτη ζώων στην Ελλάδα που έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του σε εκατοντάδες ζώα: άλογα, σκύλους, γάτες, κουνέλια, δελφίνια, ακόμα και φίδια.

Γνωρίζουμε τα “Φαντάσματα του Ασπρόπυργου”, μια δραστήρια ομάδα εθελοντών που δίνουν καθημερινά δύσκολο αγώνα για τη σίτιση και περίθαλψη δεκάδων ταλαιπωρημένων αδέσποτων ζώων τα οποία βρέθηκαν παρατημένα στη δυτική Αττική – κυριολεκτικά στο πουθενά.

Οι συνεργάτες της εκπομπής, κτηνίατροι Στέφανος Μπάτσας και Χρήστος Καραγιάννης, μας δίνουν χρήσιμες συμβουλές για να εξασφαλίσουμε μια καλύτερη ζωή για τους τετράποδους συγκατοίκους μας.
Μιλάμε με τον Νίκο Σύψα, καθηγητή Παθολογίας – Λοιμωξιολογίας και μέλος της Επιτροπής Αντιμετώπισης Εκτάκτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες, για το… Παιδί, τη γάτα της οικογένειάς του, αλλά και για την ουσία της φιλοζωίας.

Παρουσίαση – Αρχισυνταξία: Τασούλα Επτακοίλη
Σκηνοθεσία: Παναγιώτης Κουντουράς
Δημοσιογραφική Έρευνα: Τασούλα Επτακοίλη, Σάκης Ιωαννίδης
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Θωμάς Γκίνης
Μουσική: Δημήτρης Μαραμής
Σχεδιασμός Γραφικών: Αρίσταρχος Παπαδανιήλ
Σχεδιασμός παραγωγής: Ελένη Αφεντάκη
Διεύθυνση Παραγωγής: Βάσω Πατρούμπα
Εκτέλεση παραγωγής: Κωνσταντίνος Γ. Γανωτής / Rhodium Productions

Το άρθρο Πλάνα με ουρά (2021) | Επ1 εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.source https://www.ertflix.gr/ellinika-docs/plana-me-oyra-2021-ep1/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Πλάνα με ουρά (2021) | Επ1 Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb