ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Εγκλημα στα Γλυκά Νερά: Δεν υπάρχουν ενδείξεις εμπλοκής του Γεωργιανού – Στον εισαγγελέα για ληστεία στο Πικέρμι

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες για την εξιχνίαση της δολοφονίας της 20χρονης μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά ενώ σήμερα οδηγείται στον εισαγγελέα ο Γεωργιανός που συνελήφθη στα σύνορα και φαίνεται ότι εμπλέκεται σε ληστεία στις 7 Μαρτίου στο Πικέρμι.

Ο Γεωργιανός που συνελήφθη στα σύνορα του Έβρου, ενώ προσπαθούσε να φύγει με πλαστά έγγραφα από την Ελλάδα, αρνείται ότι έχει οποιαδήποτε ανάμιξη στη ληστεία και το φόνο της 20χρονης, στα Γλυκά Νερά και δεν υπάρχουν ενδείξεις που να τον συσχετίζουν με το συγκεκριμένο γεγονός.

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση έχουν καταρτίσει λίστες  με παρόμοιες ληστείες με αυτή στα Γλυκά Νερά ενώ αναμένουν και τα αποτελέσματα των σαρώσεων  των τηλεπικοινωνιών το κρίσιμο χρονικό διάστημα ενώ οι αρμόδιοι προσπαθούν να αναλύσουν και τα βίντεο και το δρομολόγιο διαφυγής  των κακοποιών.

Ο 36χρονος,  μεταφέρθηκε χθες από τον Έβρο στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και ανακρίνεται από αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, αλλά και του Τμήματος Διαρρηκτών.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τον  36χρονο πρόκειται να δει από κοντά στην ΓΑΔΑ και ο σύζυγος της 20χρονης, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν μοιάζει με τον δολοφόνο της.

Παράλληλα, όμως, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο 36χρονος αλλοδαπός εμπλέκεται στη ληστεία και τον άγριο ξυλοδαρμό ηλικιωμένου ζευγαριού και της οικιακής βοηθού του, κατά την εισβολή ομάδας κακοποιών στο σπίτι τους στο Πικέρμι τον περασμένο Μάρτιο. Και στην Αστυνομία εξετάζουν με πολλή προσοχή το γεγονός ότι ενώ η ληστεία διαπράχθηκε πριν από περίπου 70 ημέρες, ο Γεωργιανός προσπάθησε να φύγει από την Ελλάδα, αμέσως μετά το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Ρεπορτάζ: Ζώης Κακκαβάς

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

www.ertnews.gr



Το άρθρο Εγκλημα στα Γλυκά Νερά: Δεν υπάρχουν ενδείξεις εμπλοκής του Γεωργιανού – Στον εισαγγελέα για ληστεία στο Πικέρμι εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://www.ertnews.gr/eidiseis/ellada/gia-listeia-sto-pikermi-ston-eisaggelea-o-georgianos-den-yparchoyn-endeixeis-emplokis-toy-sta-g-nera/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Εγκλημα στα Γλυκά Νερά: Δεν υπάρχουν ενδείξεις εμπλοκής του Γεωργιανού – Στον εισαγγελέα για ληστεία στο Πικέρμι Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">