ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Απίθανα ταξίδια με τραίνο | Γεωργία

(Διαθέσιμο έως 11/6/2021)

Στο επεισόδιο αυτό κατευθυνόμαστε προς τη Γεωργία. Εδώ, τα βαγόνια μερικές φορές χάνονται στην καρδιά θαυμάσιων τοπίωνκαι χρησιμεύουν ως γέφυρες για να διασχίζουν ποτάμια. Κι εκεί ακριβώς, ο Φιλίπ Γκουγκλέ, ο ταξιδευτής λάτρης των τραίνων, ανακαλύπτει ότι τα ποτάμια του Σβανέτι είναι μερικές φορές γεμάτα από χρυσό.

Μετά από μια συνάντηση με εργάτες, ο Φιλίπ πηγαίνει στις ακτές της Μαύρης Θάλασσας. Από ‘κει παίρνει ένα τραίνο όπου ο καθένας μπορεί να δανειστεί βιβλία. Μια πραγματική βιβλιοθήκη σε ράγες, που μεταφέρει τον ταξιδιώτη μας στην Τιφλίδα, την πρωτεύουσα της Γεωργίας.
Εκεί διαιωνίζεται μια πολύ ρομαντική παράδοση. Μόλις πέφτει η νύχτα, γίνονται καντάδες για πρόταση γάμου. Μετά από ένα ταξίδι σε βαγκόν λι, ο Φιλίπ Γκουγκλέ ξυπνά στην καρδιά της πόλης Βάρτζια, ένα εξαιρετικό αρχιτεκτονικό και μοναστικό σύνολο. Σε μικρή απόσταση από ‘κει, ένα βουκολικό, μικρό τραίνο, το Κουκούσκα, οδηγεί τον ατρόμητο ταξιδιώτη μας ανάμεσα σε γεωργιανούς αμπελώνες και συμμετέχει στην συγκομιδή.Το άρθρο Απίθανα ταξίδια με τραίνο | Γεωργία εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.source https://www.ertflix.gr/xena-docs/apithana-taxidia-me-treno/apithana-taxidia-me-traino-georgia/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Απίθανα ταξίδια με τραίνο | Γεωργία Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">