ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα:Στο απέραντο φρενοκομείο θρασύτατοι και ''αποθρασυμένοι''

Με ιδιαίτερο περίσσευμα θράσους επιχειρούν να μας κάνουν και επίδειξη την ''πραμάτεια'' τους , όμως προφανώς παρακάμπτουν με σκοπιμότητα ότι αυτά που ''σερβίρουν'' αποτελούν κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας.

Από την μία μέρα στην άλλη οι κλέφτες πνευματικής ιδιοκτησίας , ( αυτοί που είδαν , άκουσαν , και διάβασαν στον ΓΛΥΦΑΔΑ WEB , καθώς και στο κανάλι του στο youtube ) , υιοθέτησαν όσα αποτελούσαν δικές μας προτάσεις ώστε να τα ''σερβίρουν'' οι ίδιοι ως δική τους πρόταση !

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Αν επιστρέφοντας σπίτι σου δεις την πόρτα ανοικτή και μπαίνοντας στο δωμάτιο η το γραφείο σου δεις να λείπει ο υπολογιστής σου, είναι προφανές ότι κάποιος κλέφτης μπήκε και στον έκλεψε.

Στον αντίποδα, όταν κάποιοι διαβάζοντας και βλέποντας την ύλη του Γλυφάδα web , στο site καθώς και στο youtube , και ξεπατικώνουν άλλου τις ιδέες - προτάσεις, είναι ξεκάθαρο ότι έχουν ληστέψει πνευματική ιδιοκτησία για ιδίων όφελος , καθώς επίσης, είναι βαλτοί δημάρχων - αιρετών.

Ασφαλώς όπως και στην περίπτωση κλοπής του υπολογιστή , σε κάθε ευνοούμενη δημοκρατία οι κλέφτες πνευματικής ιδιοκτησίας διώκονται , ενώ στο τόπο μας όπως προαναφέρεται είναι οι βαλτοί δημάρχων , αιρετών , κ.α.

1) Κεφάλαιο ΕΡΤ

Αναφορικά με όσους/ες δέχτηκαν από την δεκαετία του 70 μέχρι και σήμερα το ρόλο του κλεπταποδόχου , επαφίονται στην κρίση σας. Είναι πολλές δεκαετίες που λαμβάνουν το ανταποδοτικό τέλος ώστε να είναι οι εθνικοί κλεπταποδόχοι της περιουσίας , της δημιουργίας, και του κόπου έτερων. Επί δεκαετίες τα ληστεμένα μηχανήματα από εμάς κατέληγαν στην ΕΡΤ ! Όπως γνωρίζεται στην ΕΡΤ εργάζονται οι διαπαραταξιακά διορισμένοι των αστικών κομμάτων, και ουδέποτε έχει προκύψει προκήρυξη με ΑΣΕΠ.

2) Κεφάλαιο Βόσπορος Γλυφάδας - Ελληνικού

''Τεράστιο πολιτιστικό και ενημερωτικό κεφάλαιο'' η πλήρης - καθολική αποσιώπηση τόσο των εργολαβικών , όσο και των εφοπλιστικών  , καθώς και  των τοπικών υπαλλήλων του Λάτση με media , αναφορικά με το ξεπούλημα, όμως κυρίως για το χάρισμα της ιδιοκτησίας εκατοντάδων ανθρώπων στον Λάτση. Η ιδιοκτησία εκατοντάδων ανθρώπων της συνοικίας του Βοσπόρου χαρίστηκε ετεροχρονισμένα στον Λάτση αντί να επιστρέψει στους ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ της.

3) Κεφάλαιο Πολιτική

Άλλος ξεποδαριάστηκε επί σειρά ετών σε πορείες, ομιλίες, περιοδείες, διαμαρτυρίες, κ.α., με χιόνια, κρύο, βροχές, καύσωνες κ.α., άλλος ξενύχτησε επανειλημμένα ώστε να αναρτηθούν δελτία τύπου, ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, ομιλίες, φωτογραφίες, βίντεο, κ.α. , άλλος εργάστηκε επί χρόνια ανιδιοτελώς , και μια χούφτα ψευτοαριστεροί , οι οποίοι δεν είχαν να προτάξουν το ελάχιστο , είχαν ως μοναδική τους αξίωση την εξαίρεσή μας από τις εκλογές ώστε να έχουν μονοπωλιακά δικαιώματα και να εκλεγούν οι ίδιοι. ( Άσε που δεν ήταν και καμία - κανένας από δαύτους από την Γλυφάδα. Όλοι/ες ξενόφερτοι.)

4) Κεφάλαιο Δήμαρχοι - αιρετοί

Οι ξενόφερτοι επί πενήντα χρόνια κακοδιαχειρίζονται τα κοινά του δήμου Γλυφάδας. Η ''συμβολή'' τους είναι αποκλειστικά κλοπές της πνευματικής κ.α. ιδιοκτησίας μας , ώστε όσα αναλογούν σε εμάς να τα έχουν μια σειρά κολλητών, συγγενών, και κλακαδόρων.

Αναμένουμε τους επόμενους ''αναμορφωτές'' . . .

Σύμφωνα όσων προαναφέρονται επαληθεύεται ότι η χώρα μας απέχει αρκετά από τις προηγμένες χώρες. 

Μάλλον για όσους πολιτεύονται σε τούτη τη χώρα το δίκαιο και η δημοκρατία που υπόσχονται αφορά μόνο τους ιδίους και μια σειρά κλακαδόρων.

# Όπως διαβάσατε δεν ασχολούμαστε καθόλου με τον δολοφονημένο στη λεωφόρο Βάρης , άλλωστε δεν ήταν από τα μέρη μας, ούτε με τα εκ. ευρώ του Δήμου Γλυφάδας τα οποία ενδιαφέρουν όσους δεν τα έβαλαν οι ίδιοι στη * τσέπη. 

* Ο μεγάλος τους καημός , διότι το δημόσιο όφελος - συμφέρον αποτελεί πρόσχημα επιτήδειων.

Δεδομένου ότι τα ''ξεπατίκωσαν'' όλα , τα έκλεψαν όλα, τι νόημα έχει πλέον να υλοποιήσουμε τις δικές μας προτάσεις ; ( Γόνοι και απόγονοι κλεφτών και συμμοριτών )

Οι κλέφτες πνευματικής ιδιοκτησίας , οι οποίοι έκλεψαν τις προτάσεις - ιδέες μας, είναι ικανοί να αναφέρουν στη συνέχεια ότι τους αντιγράφουμε !!!

ΚΟΥΙΖ για ‘εύκολους’ λύτες: 

1) Πόσα ''ΓΛΥΦΑΔΑ'' υπήρχαν τοπικά πριν τον ΓΛΥΦΑΔΑ FM ; ( ............ )

2) Πόσες τοπικές ιστοσελίδες ''ΓΛΥΦΑΔΑ οτιδήποτε'' υπήρχαν πριν τον ΓΛΥΦΑΔΑ WEB στη πόλη μας ; ( ............ )

3) Πότε λειτούργησε για πρώτη φορά στην Ελλάδα στα FM κύματα η ραδιοφωνία της ΕΡΤ( ............ ) Έχετε μια συγκεκριμένη ημερομηνία ; 

Μήπως είχαν προηγηθεί κάποιοι άλλοι από την δεκαετία του 70 τους οποίους λήστευαν και τα κλεμμένα κατέληγαν στην ΕΡΤ ;  Εμείς διαθέτουμε τα πειστήρια γιατί τα κλεμμένα ήταν δικά μας . Εσείς διαθέτετε τα πειστήρια πότε λειτούργησε για πρώτη φορά η ΕΡΤ στα fm κύματα;

4) ...................................................................... ( ............ )

* Το τέταρτο το αφήνουμε ανοικτό διότι ενδεχομένως αφορά κάτι το οποίο μας κλέψατε εσείς. Είναι βέβαιο ότι γνωρίζετε τι έχετε κλέψει. 

* Στη χώρα των γόνων και απογόνων κλεφτών και ληστοσυμμοριτών , όταν ένας απόγονος από δαύτους διαπιστώσει ότι κάποιοι έχουν δεχτεί ληστεία - κλοπή , δείχνει ''το επίπεδό του'' , πράττοντας και ο ίδιος μια κλοπή επί του ληστεμένου ! 

* Το παρόν για όσους/ες είναι τυχεροί και το διαβάσουν αναλογεί , η καλύτερα υπερτερεί και από πέντε μεταπτυχιακά , διότι αποτελεί γνήσιο - καθαρό δείγμα της απόλυτης αλήθειας , καθώς επίσης, και της κατάντιας που διέπει την σημερινή νεοελληνική κοινωνία.

* Παρακάμπτω να αναφέρω πόσα αποτελούσαν δικές μας πρότυπες ιδέες που μεταδόθηκαν από τα ερτζιανά , οι οποίες ''κυκλοφόρησαν'' από στόμα σε στόμα και έκαναν τον γύρο της Ελλάδας. Τα υπόλοιπα που καταγράφηκαν από τα βαλιτσάκια των μυστικών πρακτόρων έκαναν τον γύρο του πλανήτη. ( Ορισμένοι/ες έχετε μείνει στην εποχή του ΓΛΥΦΑΔΑ FM , όμως είχε προϋπάρξει η εποχή των AM με Εθνική Εμβέλεια.)

Ενδεικτικά: 

1ον) H ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ , καθώς και η διαδραστική τηλεόραση, αποτελούσαν δημόσια ραδιοφωνική πρότασή μου από την δεκαετία του 90. Οι έχοντες φαιά ουσία αντιλαμβάνονται για ποιους λόγους πρότεινα δημόσια πρόωρα  στη Ψηφιακή εποχή η ΕΡΤ να διαθέτει αυτόνομη Ψηφιακή πλατφόρμα.

- Ευεργετήσαμε έτερους και αυτοί ακόμα και σήμερα μας παρακρατούν τα ληστεμένα τεσσάρων δεκαετιών !

- Για την Ιστορία , για πολλοστή φορά σας θυμίζω  ότι το πρώτο ''sosial media'' σε επίπεδο διαδικτύου της GOOGLE λειτούργησε αμέσως μετά την δίωξη - κατάσχεση του ΓΛΥΦΑΔΑ FM το 1999, και ενώ είχαν προηγηθεί επί σειρά ετών ως δημόσιες προτάσεις μου όλα όσα επακολούθησαν ετεροχρονισμένα σε επίπεδο web - διαδικτύου.

- Είχαν προηγηθεί οι κατασχέσεις των δεκαετιών 70, 80, και ακολούθησαν του 90, και 2000. Τέσσερις δεκαετίες διώξεις - κατασχέσεις, ενώ στον αντίποδα ορισμένοι '' ................. '' παρίσταναν και παριστάνουν τους δημάρχους και τους εκπροσώπους της τοπικής κοινωνίας στη Γλυφάδα !

2ον) Αυτά που σήμερα αποκαλείται ''sosial media'' είχαν προταθεί από τις μεταδόσεις του ΓΛΥΦΑΔΑ FM δεκαετίες πριν υπάρξουν ! 

Αλήθεια, τα ''sosial media'' υπήρχαν πριν από το διαδίκτυο ; Ποιοι τα λειτουργούσαν ; ( Τουλάχιστον εκείνη τη περίοδο ήταν ΕΛΛΗΝΙΚΑ , ήταν τα δικά μας, ενώ σήμερα όλα τα κοινωνικά δίκτυα είναι συμφερόντων ξένων πολυεθνικών και ξένων δισεκατομμυριούχων. Άλλη μια κορυφαία προβοκάτσια ''Ελληναράδων πατριωτών''. )


ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ

glyfadaweb@gmail.com



- Σήμερα δεν αναφέρω πλέον τίποτα δημόσια από χιλιάδες που γνωρίζω, διότι ''ανοίγεις τα στραβά των γκαβών'' και στη συνέχεια σου παριστάνουν και τους ανοιχτομάτηδες ! Άσε που η ''εμβέλεια'' σήμερα είναι παγκόσμια

- Σε απλά Ελληνικά, διότι μπορεί να θεωρηθεί προσβλητικό το προαναφερόμενο και δεν αποσκοπούμε σε αυτό  , ευεργετείς άτομα τα οποία το μοναδικό προσόν που διαθέτουν είναι η ευκολία που έχουν στην κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα:Στο απέραντο φρενοκομείο θρασύτατοι και ''αποθρασυμένοι'' Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">