ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Πανελλήνιες 2021: «Αυλαία» για τους υποψήφιους των ΓΕΛ με Ιστορία, Φυσική και Οικονομία

 

Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ ολοκληρώνουν σήμερα Τρίτη, 22 Ιουνίου τις εξετάσεις στα μαθήματα προσανατολισμού, δίνοντας Ιστορία, Φυσική και Οικονομία. Στο πλευρό των μαθητών βρίσκεται το ertnews.gr με ειδική εκπομπή, θέματα και λύσεις.


Τα θέματα θα δημοσιευθούν εδώ


Στις 15:00 θα μεταδοθεί ειδική εκπομπή μέσω ertnews.gr και ERTFLIX, στην οποία θα παρουσιάζονται αναλυτικά όλα τα θέματα και οι λύσεις για τα σημερινά μαθήματα των πανελλαδικών.

Υπενθυμίζεται, ότι υποψήφιοι, εκπαιδευτικοί, διοικητικό και λοιπό προσωπικό θα προσέρχονται στα εξεταστικά κέντρα των πανελληνίων εξετάσεων, αφού έχουν πραγματοποιήσει αυτοδιαγνωστικό τεστ (self test) και με την επίδειξη σχετικής βεβαίωσης από την πλατφόρμα https://self-testing.gov.gr ή χειρόγραφης δήλωσης.

Η ώρα έναρξης της εξέτασης έχει οριστεί στις 8:30 πμ και οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες μέχρι τις 8:00 πμ.

Την Τετάρτη, 23 Ιουνίου, συνεχίζουν οι μαθητές των ΕΠΑΛ με Ηλεκτροτεχνία 2, Αρχιτεκτονικό Σχέδιο και Ναυτικό Δίκαιο-Διεθνείς Κανονισμοί στη Ναυτιλία-Εφαρμογές.

www.ertnews.gr



Το άρθρο Πανελλήνιες 2021: «Αυλαία» για τους υποψήφιους των ΓΕΛ με Ιστορία, Φυσική και Οικονομία εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://www.ertnews.gr/frontpage/panellinies-2021-aylaia-gia-toys-ypopsifioys-ton-gel-me-istoria-fysiki-kai-oikonomia/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Πανελλήνιες 2021: «Αυλαία» για τους υποψήφιους των ΓΕΛ με Ιστορία, Φυσική και Οικονομία Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">