ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η τούρτα της μαμάς Επ 30 | Μάριος In Love

Η εξαφάνιση του Μάριου από το σχολείο του θα σημάνει συναγερμό σε όλες τις επίγειες δυνάμεις: κρατικές και οικογενειακές!

Για 5 ώρες το σπίτι στα Πετράλωνα θα μετατραπεί σε ένα τρελό στρατηγείο αναζήτησης του δαιμόνιου πιτσιρικά! Η ψυχραιμία που δεν είναι και το πιο διαδεδομένο στοιχείο στη οικογένεια θα απολεσθεί τελεσίδικα και τα σενάρια για το απευκταίο θα δίνουν και θα παίρνουν μέχρι αργά το απόγευμα που συνοδεία μιας αστυνομικού θα εμφανιστεί ο πολύτιμος γόνος παρέα με τη Δήμητρα, τον μεγάλο έρωτα της μικρής ζωής του! Η χαρά και η ανακούφιση από την έλευση του Μάριου γρήγορα θα δώσουν τη θέση τους στον πανικό και στο παράλογο, αφού το ανήλικο ζευγάρι ανακοινώνει τα σχέδια του για τον επικείμενο γάμο του!!!

Σενάριo: Αλέξανδρος Ρήγας, Δημήτρης Αποστόλου
Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Ρήγας
Σκηνογράφος: Ελένη-Μπελέ Καραγιάννη
Ενδυματολόγος: Ελένη Μπλέτσα
Δ/νση φωτογραφίας: Γιώργος Αποστολίδης
Οργάνωση παραγωγής: Ευάγγελος Μαυρογιάννης
Εκτέλεση παραγωγής: Στέλιος Αγγελόπουλος

Πρωταγωνιστούν: Κώστας Κόκλας (Τάσος, ο μπαμπάς), Καίτη Κωνσταντίνου (Ευανθία, η μαμά), Λυδία Φωτοπούλου (Μαριλού, η γιαγιά), Θάνος Λέκκας (Κυριάκος, ο μεγάλος γιος), Πάρις Θωμόπουλος (Πάρης, ο μεσαίος γιος), Μιχάλης Παπαδημητρίου (Θωμάς, ο μικρός γιος), Ιωάννα Πηλιχού (Βέτα, η νύφη), Αλέξανδρος Ρήγας (Ακύλας, ο θείος και κριτικός θεάτρου).

Η Χρύσα Ρώπα στον ρόλο της Αλεξάνδρας, μάνας του Τάσου και η Μαρία Γεωργιάδου στον ρόλο της Βάσως, μάνας της Βέτας. Επίσης, εμφανίζονται οι Υακίνθη Παπαδοπούλου (Μυρτώ), Χάρης Χιώτης (Ζώης), Δημήτρης Τσώκος (Γιάγκος), Τριαντάφυλλος Δελής (Ντέμι), Έφη Παπαθεοδώρου (Τασώ)



Το άρθρο Η τούρτα της μαμάς Επ 30 | Μάριος In Love εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://www.ertflix.gr/ellinikes-sires/i-toyrta-tis-mamas-ep-30-marios-in-love/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η τούρτα της μαμάς Επ 30 | Μάριος In Love Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">