ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δήμος Γλυφάδας: Έπειτα από τα εκ. ευρώ για τουρκοαραβικά λεωφορεία, 74.400,00 € για τούρκικα αποχωρητήρια !

 


Δήμος Γλυφάδας: Έπειτα από τα εκατομμύρια ευρώ για προμήθεια τουρκοαραβικών λεωφορείων σειρά έχουν τα Τουρκικού τύπου αποχωρητήρια αξίας 74.400,00 €  !

Το οξύμωρο της ιστορίας είναι ότι η απόφαση υπογράφηκε την 1/06/2021 από τους ΔΟΡΚΟΦΙΚΗ, ΑΚΡΙΒΟ,  ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ, ΝΙΤΣΙΟΠΟΥΛΟ, TΣΑΜΠΙΡΑ, ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ , ΒΑΜΒΑΚΕΡΟΥ, και ΝΙΚΑΚΗ επικαλούμενοι «ΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΩΝ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ COVID 19».

Ασφαλώς δεν χρειάζονται περισσότερα ώστε κάθε Γλυφαδιώτης να έχει πλήρη εικόνα της διαχείρισης που γίνετε από τους προαναφερόμενους.

Εάν η εν λόγω απόφαση είχε ληφθεί πριν από ένα χρόνο , στην αρχή της πανδημίας, με το επιχείρημα - πρόσχημα «ΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ COVID 19», ασφαλώς και δεν θα μπορούσε κανείς να θέσει το ελάχιστο, όμως σήμερα , με βασικό δεδομένο ότι όλοι οι εργαζόμενοι του Δήμου έχουν εμβολιαστεί , είναι ηλίου φαεινότερο ότι περαιώνονται άλλες σκοπιμότητες και εκκρεμότητες. Ο νοών νοείτο.

Τώρα το λένε αντιμετώπιση πανδημίας 



Σημείωση: Στην δική σας υπηρεσία πίστωσαν 74 χιλιάδες ευρώ για καινούργιες λεκάνες - αποχωρητήρια ; Το αναφέρουμε διότι για λόγους ''αντιμετώπισης της πανδημίας'' το αντίστοιχο πρέπει να έχει ισχύσει σε ολόκληρη την επικράτεια και σε κάθε δημόσια υπηρεσία. Έχει προκύψει ;

Αποτελεί αναφαίρετο δικαίωμά μας να κρίνουμε τα πεπραγμένα των αιρετών όταν διαχειρίζονται τα χρήματά μας , και ειδικότερα όταν έχουν επιδείξει τεράστια μέριμνα , αρχικά για πληθώρα συμβάσεων ημετέρων , καθώς και συγγενών των υπαλλήλων του δήμου , και στη συνέχεια για την διάθεση δεκάδων χιλιάδων ευρώ για νέα αποχωρητήρια , και πολλά άλλα αξίας εκατομμύριων ευρώ τα οποία δαπανήθηκαν τα τελευταία έξι χρόνια.

Τέλος , εσείς για λόγους covid 19 κάνατε επείγουσες παρεμβάσεις με αλλαγές ειδών υγιεινής, καθώς και τοποθέτηση ''τουρκικού τύπου'' αποχωρητηρίων στις οικίες και τις επιχειρήσεις σας , η γίνονται με τα χρήματά σας αποκλειστικά στον δήμο Γλυφάδας για την κάλυψη των περαιτέρω αξιώσεων των ήδη εξυπηρετημένων, καθώς κ.α. σκοπιμοτήτων αιρετών - διοικούντων ;

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δήμος Γλυφάδας: Έπειτα από τα εκ. ευρώ για τουρκοαραβικά λεωφορεία, 74.400,00 € για τούρκικα αποχωρητήρια ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">