ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια


Λένε ότι το ψέμα έχει κοντά ποδάρια. Αυτό φαίνεται να ισχύει και στην περίπτωση του φερόμενου ''εκδότη'' , ο οποίος παρουσιάζεται ως δημοσιογράφος ενώ από επίσημα έγγραφα της Ελληνικής Δικαιοσύνης αποδεικνύεται ότι δεν είναι.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB

Επί σειρά ετών εμφανίζεται ως φυσικός δημιουργός σε σκευωρίες - συκοφαντίες και αισχρά ψεύδη σε βάρος πολιτικών, αιρετών, δημοτών, καθώς και οποιουδήποτε εκθέσει δημόσια οτιδήποτε αφορά την τοπική κοινωνία της Γλυφάδας.

Το θέμα είναι ότι ο υποφαινόμενος έχει την παρρησία και εμφανίζεται δημόσια επώνυμα, με ονοματεπώνυμο , διεύθυνση , τηλέφωνο , κ.α., ενώ στον αντίποδα ο ίδιος εμφανίζεται με τη μορφή ενός παράσιτου της θάλασσας , χωρίς ονοματεπώνυμο και διεύθυνση.

Ο κοινός συκοφάντης από την πρώτη ημέρα που υπέπεσε στην αντίληψή μας η υπάρξή του έχει καθυβρίσει και συκοφαντήσει πλειάδα πολιτικών και δημάρχων  , όπως τους : Βαρβιτσιώτη, Παπανικολάου, Σφακιανάκη, Τσίπρα, Σκουρλέτη, Κόκκορη, Λυγνού, καθώς και σειρά αντιδημάρχων , όπως πρόσφατα που έγραψε ότι η Άννα Καυκά χρήζει ψυχιατρικής βοήθειας. 

- Αντιλαμβάνονται οι συμπολίτες μας ποιος έβαλε το χέρι στον δημοτικό ταμείο παρέχοντας δωράκι για τις ''υπηρεσίες'' του.

Μεγάλος άνθρωπος με πολύ μικρότητα και τακτικές που προσεγγίζουν από το κοινό υβρεολόγιο πεζοδρομίου , την σπίλωση συκοφαντία , μέχρι και την γελοιότητα, διότι ούτε ασκούμενος της δημοσιογραφίας σε γυμνάσιο δεν ακολουθεί τις πρακτικές του.

Σήμερα, έπειτα και από την πρόσφατη επίθεσή που έκανε με ύβρεις και συκοφαντίες, είναι πασιφανές ότι διαδραματίζει έναν καθόλα σκοτεινό και ανήθικο ρόλο , διότι εκτός από πολιτικούς, δημάρχους, αιρετούς, στρέφεται και κατά των ΑμεΑ , υβρίζοντας άτομα τα οποία χρήζουν προστασίας και σεβασμού της έμφυτης αξιοπρέπειας, της αυτονομίας, των διακρίσεων, της διαφορετικότητας , ισότητας, καθώς και της προσβασιμότητας.

Ευελπιστούμε οι συμπολίτες μας να κρίνουν ορθά το περιθωριακό ιστολόγιο καθώς και όσους συμβάλουν τον επιτιθέμενο , διότι ακόμα και ο ίδιος γνωρίζει ότι όσα έγραφε επί σειρά ετών ακόμα και σε βάρος μας περί ''συμμορίας'' και ''εντολέων'' ήταν ψέματα. 

- Αναφορικά με τις ύβρεις δείχνουν το επίπεδο του ατόμου, καθώς επίσης, ότι αυταπόδεικτα δεν είναι δημοσιογράφος. 

- Δεν υπάρχει αμόρφωτος δημοσιογράφος , ο οποίος δεν ''ξεστραβώνεται'' ώστε να γνωρίζει νόμους, συμβάσεις, κανόνες, δεοντολογία. Το αντίστοιχο για ορισμένους ''πολιτικούς'' στον Δήμο Γλυφάδας οι οποίοι/ες απέδειξαν, σύμφωνα των πεπραγμένων τους, ότι διέπονται από άγνοια ενώ έχουν την αξίωση να βρίσκονται στα δημοτικά έδρανα. (Συνάδει με κακούργημα.)

Δείτε ''ποιότητα δημοσιογραφίας'' την οποία αποστέλλουμε στον συνήγορο του πολίτη, στην ΕΣΑΜΕΑ, καθώς και στα αρμόδια υπουργεία 




Στην εποχή που παγιώθηκε στην Γλυφάδα το fake news - O Φουρθιώτης στην φυλακή και οι έτεροι ''τοπικοί φουρθιώτες'' δρούν κατά βούληση !

Πλήν του αυταπόδεικτου γεγονότος ότι ο γράφων τα γελοία και συκοφαντικά κείμενα δεν είναι δημοσιογράφος ψεύδεται και ασύστολα όταν αναφέρει ότι τον ρωτούν φίλοι  διότι στα συκοφαντικά του κείμενα δεν υπάρχει κανένα σχόλιο.

Υφίσταται κράτος δικαίου κ. Μητσοτάκη ;

Επί σειρά ετών έχει αυτοαναγορευτεί -  αυτοχαρακτηριστεί ως ''συνήγορος του δημάρχου'' , ( άραγε ποιος τον όρισε ? ) και παρακολουθεί όλους τους κατοίκους Γλυφάδας σε οτιδήποτε αναρτήσουν στα κοινωνικά δίκτυα , επιχειρώντας μάλιστα και τον ρόλο παραβίασης της ιδιωτικότητας καθώς και των ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων, ενώ δεν είναι ούτε εισαγγελέας, ούτε ανεξάρτητη αρχή, ούτε συντρέχει κάποιο έγκλημα. 

Το άτομο που αποκαλούσε τον Α.Γ  'δικομανή', έχει αδυναμία να δει τι είναι, καθώς και τι κάνει ο ίδιος , και ότι οι πράξεις του είναι παράνομες , αντιδεοντολογικές , και καταχρηστικές ;
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">