ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Αναφορά της Σοφίας Σακοράφα αναφορικά με την επανένταξη του ΑμεΑ


Αναφορά  κατέθεσε στην Βουλή των Ελλήνων στα πλαίσια του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου για το συγκεκριμένο ζήτημα επανένταξης του ΑμεΑ στον υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βορίδη η Αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΜΕΡΑ 25 Σοφία Σακοράφα. 


Η αναφορά της Αντιπρόεδρου της Βουλής και βουλευτού Νότιου τομέα


Παράλληλα διαβάστε και την δεύτερη απάντηση του Κινήματος Υποστηρικτών Ανδρέα Παπανδρέου , καθώς και την αίτηση του συμπολίτη μας προς τον δήμαρχο

Η δεύτερη απάντηση του Κινήματος Υποστηρικτών Ανδρέα Παπανδρέου προς τον γνωστό υβριστή Καραχάλιο, έπειτα της ανακοινώσεώς του, προς τις μεθοδεύσεις της Λένας Δεναξά , της Χρυσούλας Κουτσίου , τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Γλυφάδας, και τον σημερινό δήμαρχο Γλυφάδας γνωστό ΟΝΝΕΔΙΤΗ  με την πλασματική πλειοψηφία , την οποία και σας παρακαλούμε θερμά να δημοσιεύσετε στην ιστοσελίδα σας :

Η ενορχηστρωμένη επίθεση κάποιου Καραχάλιου , της Δεναξά , της Κουτσίου και διάφορων τρολ του Δήμου Γλυφάδας δεν μας αγγίζει στο παραμικρό ! Όσο και να μας βρίζουν , όσο κι αν λυσσάνε το Κίνημα Υποστηρικτών Ανδρέα Παπανδρέου δικαιώθηκε πλήρως από το Πόρισμα της Ανεξάρτητης Αρχής «Ο Συνήγορος του Πολίτη » το οποίο είναι ΚΟΛΑΦΟΣ για τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Γλυφάδας !!! Ότι και να κάνουν όσο και να προσπαθούν με νύχια και με δόντια να συγκαλύψουν αυτήν την υπόθεση δεν θα πετύχουν απολύτως τίποτα !!

Η μία και μοναδική αλήθεια:

Ερωτάται η Λένα Δεναξά, εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος κοινωνικής μέριμνας και αλληλεγγύης, (!!!) και καλείται να δώσει άμεσα απαντήσεις. Η Λένα Δεναξά προχώρησε στην σύνταξη της από 23/9/2020 απαντητικής επιστολής προς την ανεξάρτητη αρχή «ο συνήγορος του πολίτη », μία επιστολή γεμάτη κατάπτυστα ψευδή , συκοφαντίες , χυδαίες εκφράσεις , εκφράσεις μίσους , που θίγουν βάναυσα την τιμή , την υπόληψή και την αξιοπρέπεια του δημότη που προχώρησε σε δυο έγγραφες καταγγελίες-αναφορές προς την ανεξάρτητη αρχή . 

Η πρώτη έγγραφη αναφορά υποβλήθηκε στον συνήγορο του πολίτη στις 22/7/2020 και η δεύτερη προς τον συνήγορο υγείας και κοινωνικής αλληλλεγύης στις 19/8/2020 . 

Για όσα καταγγέλλει ο συγκεκριμένος δημότης υπάρχουν 20 (!!!) μάρτυρες . Πιο συγκεκριμένα η Λένα Δεναξά υπέπεσε σε πλήθος αντιφάσεων , απευθύνθηκε υποτιμητικά προς την ειδική επιστήμονα - κοινωνιολόγο βασική συντάκτρια του προγράμματος «βοήθεια στο σπίτι» την οποία αποκάλεσε υπάλληλο (!!!), αναφέρει πως η καταγγελία του δημότη ήταν προφορική ενώ όπως προαναφέραμε οι καταγγελίες ( όχι μία, άλλα δυο ) ήταν γραπτές, και δεν κατόρθωσε να απαντήσει στο εάν ήταν ο συγκεκριμένος δημότης ενταγμένος η όχι στο πρόγραμμα βσς . 

Στο άκρως προσβλητικό απαντητικό που υπογράφει η Λένα Δεναξά αναφέρονται , πέρα των χυδαίων εκφράσεων , περιστατικά άλλα ανύπαρκτα και άλλα πλήρως διαστρεβλωμένα . Σε αυτό το κακογραμμένο και προχειρογραμμένο απαντητικό της Δεναξά η ανεξάρτητη αρχή απάντησε στις 16/3/2021 με ένα πόρισμα που είναι κόλαφος για τις κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου Γλυφάδας . 

Πιο συγκεκριμένα η ανεξάρτητη αρχή μετά από έρευνα και άτυπη συνεργασία με ειδικούς επιστήμονες διαπίστωσε πως το πρόγραμμα βσς του δήμου γλυφάδας δεν συμβαδίζει με όσα ισχύουν για τα άτομα με αναπηρίες και προβλέπονται από την διεθνή σύμβαση η οποία είναι απολύτως δεσμευτική για την χωρά μας, ούτε με όσα ισχύουν στην χωρά μας για αυτά τα άτομα . Η ανεξάρτητη αρχή διαπίστωσε σειρά αντιφάσεων στις οποίες υπέπεσε η Λένα Δεναξά ενώ απάντησε με τρόπο καταλυτικό σε όσα συκοφαντικά και ανυπόστατα αναφέρει για τον συγκεκριμένο δημότη τον οποίο διασύρει με τον χειρότερο τρόπο !!! 

Χαρακτηρίζει τον δημότη ως «ψυχασθενή που βρίσκεται σε υποτροπή» και που εγκλωβίζει ανάμεσα σε δυο πόρτες ασφάλειας άλλους ανθρώπους την ίδια ώρα που έμπαιναν στο σπίτι του με κλειστή την πόρτα ασφάλειας επί μήνες εργαζόμενες του βσς χωρίς να παρατηρηθεί η οποιαδήποτε ανάρμοστη , επικίνδυνη ,επιθετική η ύποπτη συμπεριφορά από τον συγκεκριμένο δημότη. Το αντίθετο . Ήταν πάντοτε ευγενέστατος , πρόθυμος να βοηθήσει και μάλιστα μία νοσηλεύτρια που ερχόταν σπίτι του τον επισκέφτηκε και τέσσερις φορές ιδιωτικά (έκτος προγράμματος βσς ) την οποία και πλήρωσε για αυτές τις επισκέψεις της χωρίς ποτέ μα ποτέ να παρατηρηθεί τίποτε το μεμπτό ως προς την συμπεριφορά του.

Φυσικά όλα αυτά επιδέχονται μηνύσεων καθώς τίποτε από αυτά που γράφει δεν ισχύουν. Οι αντιφάσεις είναι δεκάδες , το απαντητικό είναι κακογραμμένο , ο δημότης έχει ενημερώσει όλες τις παρατάξεις του δήμου και έχει μιλήσει μαζί τους . Επίσης, τους έχει κοινοποιήσει όλα τα σχετικά έγγραφα. Επικοινώνησε και με τον αντιπρόεδρο του δημοτικού συμβούλιου στον οποίο και απέστειλε όλα τα σχετικά έγγραφα. 

Η ανεξάρτητη αρχή απευθύνει το πόρισμα της σε τρία διαφορετικά υπουργεία . Το υπουργείο εσωτερικών , το υπουργείο εργασίας και κοινωνικών υποθέσεων και το υπουργείο υγείας. Η απέλπιδα προσπάθεια της Δεναξά , της Κούτσιου και άλλων προσώπων να παρουσιάσουν τον δημότη ως σχιζοφρενή , ως ψυχασθενή που δήθεν βρίσκεται σε υποτροπή έχει πέσει στο κενό ! Όσο και να το προσπαθούν δεν θα πετύχουν απολύτως τίποτα !

Καταλάβατε τώρα καλοί μας φίλοι και σύντροφοι γιατί βγήκαν τρολ του δήμου Γλυφάδας και μας υβρίζουν χυδαία και ελεεινά; Πίστευαν πως αυτή η υπόθεση θα μείνει κλειδωμένη στα συρτάρια του δημαρχείου ! Εμείς όμως θα την δημοσιοποιήσουμε παντού !

Αίτηση προς τον Δήμαρχο Γλυφάδας 

Καλούμε τον Δήμαρχο Γλυφάδας και τον παρακαλούμε θερμά να κινήσει όλες εκείνες τις διαδικασίες για την άμεση επανένταξή του δημότη Α.Ο στο Πρόγραμμα Βοήθεια Στο Σπίτι από το οποίο απεντάχθηκε εντελώς παράλογα, παράτυπα και αντιδεοντολογικά πριν από δύο σχεδόν χρόνια. 

Ο ΑμεΑ δημότης αντιμετώπισε ολομόναχος και τα τρία κύματα της φονικής πανδημίας (2/2020-4/2021) χωρίς να έχει καμία απολύτως βοήθεια απο το Πρόγραμμα ΒσΣ, κάτι που έχει θέσει και συνεχίζει να θέτει την ζωή του σε κίνδυνο, αν και μολονότι έχει προβεί σε κάθε ενδεδειγμένη ενέργεια ενημέρωσης έχοντας πόρισμα και επιστολή από τον ΣτΠ, καθώς και από την ΕΣΑΜΕΑ, που καλούν την δημοτική αρχή να επανεντάξει τον δημότη στο βσς.

Σε περίπτωση που δεν προχωρήσουν οι Κοινωνικές Υπηρεσίες στην άμεση επανένταξή του, για το οτιδήποτε του συμβεί υπεύθυνοι θα είναι η Δημοτική Αρχή , οι Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Γλυφάδας, και ειδικότερα πρόσωπα τα οποία έχει κατονομάσει στις Αρμόδιες Αρχές και τα οποία συγκαλύπτουν με νύχια και με δόντια την όλη υπόθεση. 

Σας δηλώνει ότι επιφυλάσσεται ρητά παντός νομίμου δικαιώματός του και θα προβεί σε κάθε νόμιμη ενέργεια για την προάσπιση των δικαιωμάτων του και θα λάβει εις βάρος τους όλες τις ενδεικνυόμενες ενέργειες ενώπιον των αρμοδίων Δικαστηρίων για την ανόρθωση, μεταξύ άλλων, της βαρύτατης ηθικής βλάβης την οποία του έχει ήδη προξενήσει και προκαλέσει ο εδώ και δύο συναπτά έτη (2019-2021) διασυρμός του από τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Γλυφάδας, καθώς και από συγκεκριμένα πρόσωπα τα οποία έχουν πρωτοστατήσει και συνεχίζουν να πρωτοστατούν κατά της τιμής του. 

Επίσης θα προσφύγει ενώπιων της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και κάθε άλλης Αρμόδιας Αρχής για την αποκατάσταση της βλάβης που του έχουν προκαλέσει.

Επισήμανση του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Δεδομένου ότι ο συμπολίτης μας Α.Ο δεν είναι η πρώτη και μοναδική περίπτωση που τυγχάνει αυτής της μεταχειρίσεως στον Δήμο Γλυφάδας , έχει κληθεί έπειτα της επικοινωνίας του μαζί μας ώστε να συντονίσουμε από κοινού προσφυγή στην Ελληνική Δικαιοσύνη , καθώς και στο Ε.Δ.A.Δ με το σύνολο των στοιχείων, διότι η βλάβη που προκαλείται έπειτα αυτών των τακτικών είναι μη αναστρέψιμη , και εμείς διαθέτουμε το σύνολο των πειστηρίων, καθώς επίσης, την ενημέρωση η οποία έγινε στο Α/Τ Γλυφάδας από έτερους συμπολίτες μας χωρίς να επιδείξουν ίχνος ενέργειας. 

- Απαιτείται να αποβιώσουν οι δημότες ώστε στη συνέχεια να συγκαλυφθεί και η Φυσική τους Εξόντωση αναγράφοντας ότι απεβίωσαν από φυσικά αίτια , ενώ οι αυτουργοί είναι η αδράνεια του Δήμου , της δημοτικής αρχής, καθώς και των υπηρεσιών του , οι οποίοι οφείλουν την προστασία της ζωής του πολίτη και του δημοσίου συμφέροντος ;

ΥΓ: Όταν καλούνται από διαπλεκόμενα και δημάρχους - πολιτικούς να συντονίσουν καταχρηστικές διώξεις - κατασχέσεις σε βάρος μας δρούσαν ως Α/Τ . Όταν καλούνται από τσιράκια δημάρχων - επαγγελματίες υβριστές - συκοφάντες , δρούσαν ως Α/Τ. Όταν καλούνται από κατοίκους, οι οποίοι γνωρίζουν τις μεθοδεύεις της δημοτικής αρχής, κ.α., έχουν κώλυμα να δράσουν ; ( μέχρι πρόσφατα έχουν συντονίσει πλειάδα διώξεις - κατασχέσεις - μηνύσεις κατά ΑμεΑ με 80% αναπηρία !)

- Το αντίστοιχο και για την δικαιοσύνη - εισαγγελείς. Όταν καλούνται από διαπλεκόμενα να συντονίσουν καταχρηστικές διώξεις - κατασχέσεις σε βάρος μας δρούσαν. Όταν καλούνται από τσιράκια δημάρχων - επαγγελματίες υβριστές - συκοφάντες , δρούσαν. Όταν καλούνται από εμάς έχουν κώλυμα να δράσουν ; ( Γι' αυτό υπάρχει το Ε.Δ.Α.Δ., και παράλληλα υπάρχουν και τα πειστήρια.)

- Όλοι αυτοί ως φορείς Πολιτείας είναι ικανοί να συντονίσουν την φίμωση ώστε να προκύψει σταδιακά ο θάνατος πολιτών - φυσική εξόντωση - συγκαλύπτοντας τους μετέχοντες του συστήματος καθώς και τα τσιράκια τους !!! 

- Επί τρία χρόνια με δεδομένες τις αποφάσεις του ΙΚΑ ΚΕΠΑ , και τα κονδύλια τα οποία τους έχει παρέχει το υπουργείο Εσωτερικών, παρακρατούσαν ακόμα και τα επιδόματα, καθώς και τα αναδρομικά των ΑμΕΑ στον Δήμο Γλυφάδας. Που αποσκοπούσαν ; Ειδικότερα, με την συμβολή ατόμου το οποίο υπολείπεται πτυχίου Α/Ε ενώ τον έχουν διορίσει προϊστάμενο υπηρεσιών (!!!) , και ενώ είχε συγκεκριμένες αρμοδιότητες τον είχαν μεταφέρει από το γραφείο του στα υπόγεια του δημαρχείου σε άλλη υπηρεσία !  

Πότε θα ανοίξουν τα στόματα κ. του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι ενημερωθήκατε έγκαιρα από εμάς ώστε να αλλάξει το καθεστώς ; Κάνατε τεράστιο λάθος μεταφέροντας αρμοδιότητες της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Καλλιθέας αναφορικά με την διάθεση κονδυλίων στους κατά τόπους Ο.Τ.Α., και ενώ γνωρίζατε ότι οι Ο.Τ.Α. σε ποσοστό 90 και πλέον τοις εκατό ελέγχονται από έτερα αστικά κόμματα και τους διορισμένους τους. Με δεδομένη την ενημέρωση η οποία σας έγινε γιατί δεν ενεργοποιήσατε τις διαδικασίες προσφυγής στην δικαιοσύνη ;  ( Συναδελφική αλληλεγγύη ; )

- Ο επαγγελματίας συκοφάντης ο οποίος παριστάνει τον ''εκδότη'' - ''δημοσιογράφο'' , αναρτά ύβρεις - συκοφαντίες και γελοίες απορίες , τα πειστήρια, έστω μια φορά, τα έχει αναρτήσει ; Μήπως η πώρωση του, κάθε φορά με τον εκάστοτε δήμαρχο τον οποίο έβριζε , τον οδηγεί στην τύφλωση και δεν διαθέτει την ικανότητα να βλέπει ότι υφίστανται παθογένειες σε επίπεδο δήμου οι οποίες δεν αρμόζουν σε χώρα της Ε.Ε ; 

- Τα ''γαλαζοπράσινοκόκκινα'' καφενεία , τα οποία έχουν μετασχηματιστεί σε media και sosial τα τελευταία χρόνια , καθώς και οι πρακτικές καφενείου - ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ και ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ , δεν μπορεί να αποτελούν την λειτουργία των θεσμών των Ο.Τ.Α. και των υπηρεσιών του , ούτε όσων επικαλούνται ότι είναι ''εφημερίδες''.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Αναφορά της Σοφίας Σακοράφα αναφορικά με την επανένταξη του ΑμεΑ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">