ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η Απάντηση του Κινήματος Υποστηρικτών Ανδρέα Παπανδρέου προς τον γνωστό υβριστή Καραχάλιο


Από το κίνημα Υποστηρικτών Ανδρέα Παπανδρέου έφτασε σε εμάς το δελτίο τύπου που ακολουθεί το οποίο δημοσιοποιούμε αυτούσια.
Tο Κίνημα Υποστηρικτών Ανδρέα Παπανδρέου δημοσίευσε την καταγγελία του Α.Ο. ( Ο συμπολίτης μας ΑΜΕΑ επικοινώνησε με το Κίνημα το οποίο προχώρησε στην δημοσίευση αυτής της καταγγελίας στην σελίδα του στο F/B και μεταγενέστερα ενημέρωσε για το από 16/3/2021 πόρισμα της Ανεξάρτητης αρχής «Ο Συνήγορος του Πολίτη»)

Η Απάντηση του Κινήματος Υποστηρικτών Ανδρέα Παπανδρέου προς τον γνωστό υβριστή Καραχάλιο και τις μεθοδεύσεις της Λένας Δεναξά , της Χρυσούλας Κουτσίου , τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Γλυφάδας και τον σημερινό δήμαρχο Γλυφάδας γνωστό ΟΝΝΕΔΗΤΗ  με την πλασματική πλειοψηφία , την οποία και σας παρακαλούμε θερμά να δημοσιεύσετε στην ιστοσελίδα σας : 

ΠΟΡΙΣΜΑ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΩΡΙΜΗ ΚΑΙ ΝΕΟΚΟΠΗ ΔΕΝΑΞΑ !!! ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ Η ΔΕΝΑΞΑ ΚΑΙ Η ΚΟΥΤΣΙΟΥ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΤΡΟΛ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΙΖΕΙ !!!

Παρακολουθούμε το τελευταίο διάστημα και ιδιαίτερα μετά την έκδοση του από 16/3/2021 Πορίσματος της Ανεξάρτητης Αρχής «Ο Συνήγορος του Πολίτη» μία επίθεση πρωτόγνωρη και βάναυση από αυτήν την περιθωριακή φυλλάδα ενός Καραχάλιου ο οποίος έβριζε χυδαία τον σημερινό δήμαρχο Γλυφάδας , τον υποψήφιο δήμαρχο Γλυφάδας Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, καθώς και την Αθηνά Λυγνού και αποθέωνε τον Κ.Κόκκορη . Τώρα έχει αλλάξει. Βρίζει αυτόν που αποθέωνε και αποθεώνει αυτόν που έβριζε ! Σημεία των καιρών.....

Η τσούχτρα χωρίς καν να μπει στην διαδικασία να επικοινωνήσει με το Κίνημα και να ακούσει και την άποψη του Κινήματος για τις αναρτήσεις που έχει κάνει και που έχει χρέος να συνεχίζει να κάνει για τις κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου Γλυφάδας εξαπέλυσε μία χυδαία και ελεεινή επίθεση κατά του Κινήματος μας . Θέλουμε να πούμε κάποια πράγματα στην τσούχτρα.

Το Λαογέννητο Σοσιαλιστικό Κίνημα Υποστηρικτών Ανδρέα Παπανδρέου ιδρύθηκε το 2015 και δεν έχει μία Σελίδα αλλά πάνω από δεκαπέντε Σελίδες που σημειώνουν τεράστια επιτυχία , σε αντίθεση με την φυλλάδα του Καραχάλιου που βρίσκεται στο περιθώριο έχοντας λιγοστά λάικ και λιγοστούς ακόλουθους.

Οι δύο βασικές μας Σελίδες έχουν δημοσιεύσει ένα τεράστιο οπτικοακουστικό υλικό με βίντεο που έχουν συγκεντρώσει εκατοντάδες χιλιάδες προβολές και έχουν κοινοποιηθεί και αναδημοσιευτεί σε πλήθος μαζικών μέσων ενημέρωσης και πλήθος μέσων κοινωνικής δικτύωσης .

Το Κίνημα έχει χιλιάδες ακόλουθους που το επιβραβεύουν καθημερινά. Το Κίνημα λογοδοτεί στο κοινό του και μόνο σε αυτό . Ως προς τις τρισάθλιες συνθήκες που επικρατούν στις Κοινωνικές Υπηρεσίες επί δημαρχίας του «παιδιού» της ΟΝΝΕΔ σημασία έχει το εάν το περιεχόμενο των αναρτήσεων που δημοσιεύει το Σοσιαλιστικό Κίνημα ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Σημασία έχει το εάν λέμε την αλήθεια ! Αποτελεί χρέος μας προς τον ελληνικό λαό να τον πληροφορούμε για τα χάλια που επικρατούν σε αυτόν τον Δήμο. Είναι υποχρέωσή μας . Με την Δεναξά , το είπαμε και αλλού , δεν έχουμε τίποτε το προσωπικό . Με τον Παπανικολάου δεν έχουμε τίποτε το προσωπικό . Το όλο θέμα είναι κοινωνικό και πολιτικό και σε καμία περίπτωση προσωπικό.

Αναφορικά με το Πόρισμα

Η Ανεξάρτητη Αρχή δικαίωσε πλήρως τον δημότη. Η Ανεξάρτητη Αρχή αφού άκουσε όλες τις πλευρές και αφού προχώρησε σε μία μεγάλη διεξοδική έρευνα έχοντας συνεργασία με ειδικούς επιστήμονες εξέδωσε ένα πόρισμα που πραγματικά είναι ΚΟΛΑΦΟΣ για τις Κοινωνικές Υπηρεσίες της Γλυφάδας. ΚΟΛΑΦΟΣ !!!

Δεν είναι μόνο ότι δικαιώνει πλήρως τον δημότη ,δεν είναι μόνο ότι απαντάει με τρόπο καταλυτικό στα ψεύδη και τις συκοφαντίες της Δεναξά και της Κουτσίου , είναι ότι διαπιστώνει πως το πρόγραμμα ΒσΣ '' Βοήθεια στο σπίτι'' δεν συμβαδίζει με όσα προβλέπονται από την απολύτως δεσμευτική για την Ελλάδα Διεθνή Σύμβαση για τα Άτομα με Αναπηρία. Αυτό είναι συγκλονιστικό ! Είναι πέρα και έξω από δήθεν προσωπικές βεντέτες που υποτίθεται ότι έχουμε εμείς με πρόσωπα του Δήμου .

Πέραν αυτού η Δεναξά υπέπεσε σε δεκάδες αντιφάσεις , αποκάλεσε υποτιμητικά «υπάλληλο» την Ειδική Επιστήμονα Κοινωνιολόγο, εκ των βασικών συντακτών του Προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι , ισχυρίσθηκε ότι η καταγγελία του δημότη είναι προφορική, ενώ όπως έχουμε πει έγιναν δύο ΕΓΓΡΑΦΕΣ Αναφορές-Καταγγελίες , η πρώτη προς τον Συνήγορο του Πολίτη στις 22/7/2020, και η δεύτερη στις 19/8/2020 στον Συνήγορο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης , και καθυβρίζει τον δημότη χαρακτηρίζοντάς τον ως «ψυχασθενή που βρίσκεται σε υποτροπή » !

Πρέπει ο δημότης να παρουσιαστεί ως ψυχασθενής , ως επικίνδυνος . Με φτηνές δικαιολογίες , με πλήθος αντιφάσεων τόσο η Δεναξά όσο και η Κουτσίου προσπαθούν να συγκαλύψουν την όλη υπόθεση .

Από την μία Καραχάλιος - Δεναξά - Κουτσίου υβρίζουν τον δημότη και από την άλλη ο Καραχάλιος ευρισκόμενος σε εντεταλμένη υπηρεσία υβρίζει με ελεεινές και τρισάθλιες αναρτήσεις του το Κίνημα μας ! Προσπαθεί , μάταια , ο «κύριος » αυτός να χτυπήσει το Κίνημα !

Ο πολιτικός νάνος νομίζει ότι μπορεί να χτυπήσει το Σοσιαλιστικό Κίνημα Υποστηρικτών Ανδρέα Παπανδρέου ! Την απάντηση στην ΟΝΝΕΔ , στην τσούχτρα , στην Δεναξά , στην Κουτσίου , και σε άλλα τρίτα πρόσωπα θα την δώσουμε ξανά και σύντομα ! Τα καλύτερα έρχονται !

Δουλεύουμε όλοι και με όλα μας τα μέσα εντατικά για την αποκάλυψη όλης της σαπίλας που επικρατεί στις κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου Γλυφάδας .

Επισήμανση του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Διαβάστε ΕΔΩ όσα έχουν προηγηθεί ενώ επισημαίνουμε ότι το θέμα '' Βοήθεια στο σπίτι'' θα έχει συνέχεια και από εμάς , διότι δεν συμβαδίζει με όσα προβλέπονται από την δεσμευτική για την Ελλάδα Διεθνή σύμβαση για τα άτομα με Αναπηρία, καθώς επίσης, δεν υπάρχει προηγούμενο τόσο σε Ελληνικό επίπεδο, όσο και διεθνώς , κλακαδόρος της διοικήσεως να εκθέτει δημόσια ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα , και ειδικότερα ΑΜΕΑ. Προφανώς σε επίπεδο Δήμου Γλυφάδας δεν επιλέγουν ορθά τους ''συνεργάτες'' τραμπούκους - κλακαδόρους - υβριστές.

Που αλλού , εκτός Καραχάλιου , έχετε διαπιστώσει οχετό ύβρεων, επιθέσεων, συκοφαντιών και βδελυρών μεθοδεύσεων κατά αγνώστων , και ενώ δεν έχει επικοινωνήσει ώστε να διασταυρώσει περί τίνος πρόκειται ; Ποιοι του παρέχουν τα προς το ζην ώστε να επικαλείται ότι είναι δημοσιογράφος ενώ δεν είναι ; Ποιοι του παρέχουν στήριξη αντί να τον εγκαλέσουν όταν δημοσιοποιεί ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα ;

Δεκάδες φορές από το υβριστικό του ιστολόγιο έχει αναρτήσει αισχρά δημοσιεύματα , στα οποία πάντα υποτίθεται ότι του θέτουν ερωτήσεις οι συμπολίτες μας αναφορικά με άτομα τα οποία ''βρίζουν τον δήμαρχο'' , ενώ ο ίδιος παραβιάζει κάθε δεοντολογία , και ειδικότερα πολλές φορές παραβιάζει και τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα με στοιχεία τα οποία του παρέχουν ορισμένοι ''υπάλληλοι'' υποστηρικτές των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας καθώς και αιρετοί.

Από που αντλεί το δικαίωμα να φέρεται και να άγεται ως ''συνήγορος του δημάρχου'' καθώς και των διοικούντων του δήμου , αν αυταπόδεικτα δεν τελεί χρηματισμένος τραμπούκος - κλακαδόρος ; Ο δήμαρχος ως δικηγόρος δεν διαθέτει τα εφόδια να υπερασπιστεί το άτομό του ; Ο Δήμος δεν διαθέτει επάρκεια χρημάτων ώστε να μισθώνει δικηγόρους όπου θίγονται τόσο τα συμφέροντα του δήμου, όσο και των αιρετών ;

Ποια είναι τα πεπραγμένα των τοπικών φορέων, παρατάξεων, οι οποίοι επί σειρά ετών υποτίθεται ότι αγνοούν τις αισχρές μεθοδολογίες του φερόμενου ''εκδότη'' ;

Σε ποιο άλλο ιστολόγιο , τόσο στη χώρα μας, όσο και διεθνώς , έχετε δει κοινός συκοφάντης - υβριστής να αναζητά ποιοι είναι οι διαχειριστές - διαχειρίστριες των κοινωνικών μέσων , να τους σπιλώνει με ύβρεις και συκοφαντίες χωρίς να τους γνωρίζει , και να εκθέτει τα ευαίσθητα προσωπικά τους δεδομένα ; Στο δικό του ιστολόγιο υφίσταται ονοματεπώνυμο καθώς και αληθής διεύθυνση ; Ποιος παριστάνει τον δήθεν ''εισαγγελέα'' , και ποιοι του παρέχουν τα προς το ζην ;

- Τελικά , δεδομένου ότι για τον Καραχάλιο βγαίνει στη ζούλα μεροκάματο επί σειρά ετών , συνολικά οι κάτοικοι - δημότες Γλυφάδας είναι υποχρεωμένοι να λένε ζήτω ο δήμαρχος , η να τον εντάξουν στην καθημερινή τους προσευχή ; Ποιος είναι αυτός ο κύριος ; Μέχρι το 2015 ο Καραχάλιος τον αποκαλούσε ανεπάγγελτο πολιτικάντη καθώς και επικίνδυνο , τον οποίο έστειλαν στην Γλυφάδα να κάνει το αγροτικό του από την ΝΔ , Ναι η Όχι ; Κάναμε διεξοδική έρευνα πολλών ημερών ώστε να διαθέτουμε όλα όσα έχει αναφέρει δημόσια.

Δείτε χαρακτηριστικά τα καθ' όλα γραφικά και τραγελαφικά τα οποία πρόσφατα έχει αναρτήσει περί ''βρυκολάκων'', ενώ προσκομίζω στον συνήγορο του πολίτη δεκάδες τα οποία έχουν προηγηθεί χρονικά.

Η ίδια αισχρή τακτική καρμπόν επιθέσεων - ύβρεων με έμφαση να χαρακτηρίζονται δημόσια ψυχοπαθείς και επικίνδυνοι όσοι/ες ασκούν κριτική επί των δεδομένων παθογενειών του Δήμου Γλυφάδας, είτε έχουν δημοσιοποιήσει στα sosial media κάποια αληθή στοιχεία. Ορισμένοι/ες που δέχεστε στο Facebook να σας κοινοποιεί αυτές τις αισχρές μεθοδεύσεις , αντιλαμβάνεστε τι πράττει αυτό το άτομο ;










Όσοι/ες επί σειρά ετών χρηματοδοτείται τον εν λόγω για τις αχαρακτήριστες ενέργειές του να είστε βέβαιοι ότι στο τέλος θα λογοδοτήσετε, διότι ο ΓΛΥΦΑΔΑ WEB θα βγάλει το Πόρισμα δημόσια, όπως δημοσιοποίησε τις άθλιες μεθοδεύσεις σε προγενέστερο χρόνο του φερόμενου ''εκδότη''. ( Μη ξεχνάτε ότι χαρακτήρισε ακόμα και την τέως αντιδήμαρχο Άννα Καυκά ότι χρήζει ψυχιατρικής βοήθειας, καθώς επίσης, ότι είναι επικίνδυνη ! Όλοι είναι επικίνδυνοι εκτός του ιδίου που πράττει αθλιότητες , καθώς επίσης , και όσων τον χρησιμοποιούν ; )

Τα ΑΜΕΑ και οι δημότες σας βρίζουν ,η επισημαίνουν τις παθογένειες σε επίπεδο δήμου ;

Οι επιστήμονες των ανεξάρτητων αρχών έχουν υποστεί «σοκ» σύμφωνα όσων διαπίστωσαν σε επίπεδο δήμου Γλυφάδας, διότι δεν υπάρχει προηγούμενο σε έτερο Ο.Τ.Α. Σε ενδεχόμενο που συμβάλουμε και εμείς, με πληθώρα άλλων στοιχείων τα οποία αγνοούν, το Πόρισμα τους δεν θα είναι πλέον «κόλαφος», θα είναι «καταπέλτης» !

ΥΓ: Παρακαλούμε θερμά μην πέφτετε θύματα επιτήδειων σε εντεταλμένη χρηματισμένη αποστολή. Ο Καραχάλιος σύμφωνα με επίσημο έγγραφο της Ελληνικής Δικαιοσύνης δεν είναι ούτε εκδότης, ούτε δημοσιογράφος , ούτε ιδιοκτήτης εφημερίδας όπως εξαπατά την τοπική κοινωνία της Γλυφάδας. Διατηρεί ένα ιστολόγιο , ( sosial media ) , όπως μπορεί να έχει κάθε ένας από το κοινωνικό σύνολο, από το οποίο αναπαράγει επιλεκτικά ορισμένα θέματα, συνήθως κλέβοντας την ύλη έτερων σελίδων, και παράλληλα της κλεμμένης ύλης ο ίδιος ως «σφήνα» πράττει συκοφαντικές υβριστικές ενέργειες.

- Στη χώρα του ότι δηλώσεις ο εν λόγω ήταν εργάτης τυπογραφείου και προφανώς του έπεφτε λίγο οπότε δήλωσε ''εκδότης'' , το θέμα είναι αν επίσημα αναγράφεται ως ΕΚΔΟΤΗΣ , είτε δημοσιογράφος στην ΔΟΥ. Σε καμία περίπτωση.
- Επίσης, το θέμα είναι , δεδομένου ότι ακόμα και σήμερα 5/6/2021 εξαπατά την τοπική κοινωνία λέγοντας ότι είναι δημοσιογράφος , αν διαθέτει ταυτότητα δημοσιογράφου της ένωσης συντακτών, των ανταποκριτών, κ.α. Δεν διαθέτει.
- Καταφανώς δεν θα μπορούσε να διαθέτει ταυτότητα - ιδιότητα δημοσιογράφου διότι ουδείς δημοσιογράφος δεν υβρίζει - σπιλώνει δημόσια όπως πράττει ο εν λόγω.
- Δημοσιογράφος ασφαλώς δεν γίνεσαι απλά με μια ταυτότητα , διότι το «βάπτισμα» στο κάνει η ίδια η κοινωνία. Όταν η τοπική μας κοινωνία, και όχι μόνο, χαρακτηρίζει επανειλημμένα τον Καραχάλιο υβριστή, το «δημοσιογράφος» που επικαλείται ο ίδιος κείτεται στον Καιάδα.
- ''εκδότης'' με τα δεδομένα των λαθροφυλλάδων που κυκλοφορούν πολλές δεκαετίες σε επίπεδο δήμου μπορεί να γίνει ο κάθε ένας. Ενδεικτικά σε ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια ο χασάπης, ο μανάβης, ο εργολάβος, ο ξυλουργός , κ.α. διατηρούσαν ''τοπικές εφημερίδες'' « λαθροφυλλάδες », καθώς και ορισμένοι σύννομα έντυπα, αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι ήταν και είναι δημοσιογράφοι.
- Με την ευρεία έννοια δημοσιογράφος λογίζεται κάθε άτομο το οποίο γράφει δημόσια. Σήμερα στα sosial media γράφουν άπαντες. Συνολικά , όλοι , έχουν την ιδιότητα δημοσιογράφου ; Κάθε ένας και δημοσιογράφος ;
- Οι αιρετοί της αυτοδιοικήσεως στη πόλη της Γλυφάδας δεν χρειάζονται δημοσιογράφους , αυτό το γνωρίζουν οι κάτοικοι οι οποίοι επί δεκαετίες αναφέρονται σε γραφικές καταστάσεις σε επίπεδο δήμου, με φερόμενους εκδότες - δημοσιογράφους - φωτορεπόρτερ, χρειάζονται δημόσιους κλακαδόρους & συκοφάντες - υβριστές, και αυτό κάκιστα έχουν εδραιώσει.
- Ο Καραχάλιος απευθύνεται σε άτομα κατώτερης νοημοσύνης τα οποία δεν διαθέτουν την ευφυία να κρίνουν την σκοπιμότητα του. Ποιος νοήμων δημότης δέχεται ως δημοσιογράφο άτομο το οποίο χωρίς να επικοινωνήσει - διασταυρώσει καθυβρίζει χυδαία αγνώστους ; Ζείτε το 2021 η μήπως στον μεσαίωνα ? Δεν θα είστε και εσείς οι επόμενοι/ες που θα δεχτείτε ύβρεις και λάσπη σε ενδεχόμενο που πείτε στο F/B «μισή αλήθεια» δημόσια ;
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η Απάντηση του Κινήματος Υποστηρικτών Ανδρέα Παπανδρέου προς τον γνωστό υβριστή Καραχάλιο Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">