ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Live Ανακοινώσεις Γεραπετρίτη-Γεωργιάδη για πλαίσιο λειτουργίας υπηρεσιών ψυχαγωγίας για εμβολιασμένους και μη

Συνέντευξη Τύπου πραγματοποιείται αυτή την ώρα στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας από τον Υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη, και τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, για το πλαίσιο λειτουργίας υπηρεσιών ψυχαγωγίας για εμβολιασμένους και μη. Τη συνέντευξη συντονίζει η Κυβερνητική Εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη.

Όσοι έχουν εμβολιαστεί θα έχουν μεγαλύτερα περιθώρια κινητικότητας. Αυτή είναι η κεντρική ιδέα των προνομίων για τους εμβολιασμένους που θα ανακοινωθούν σήμερα στις 12:30, όπως δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας σήμερα στον ΑΝΤ1. Για τα καταστήματα εστίασης ο υπουργός είπε ότι θα χωριστούν σε δυο κατηγορίες. Σε αυτά που θα δέχονται αποκλειστικά μόνο όσους έχουν εμβολιαστεί και σε αυτά που θα δέχονται όλους τους πελάτες.
Τα καταστήματα που θα δέχονται μόνο εμβολιασμένους θα έχουν μια ειδική σήμανση και θα έχουν τη δυνατότητα να φιλοξενούν περισσότερους πελάτες. Ο έλεγχος για το αν κάποιος πελάτης είναι εμβολιασμένος, θα γίνεται μέσω κινητού με ευθύνη του καταστήματος, ενώ για τους ανήλικους θα ανακοινωθεί μια ειδική διαδικασία.

www.ertnews.gr



Το άρθρο Live Ανακοινώσεις Γεραπετρίτη-Γεωργιάδη για πλαίσιο λειτουργίας υπηρεσιών ψυχαγωγίας για εμβολιασμένους και μη εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://www.ertnews.gr/eidiseis/ellada/live-anakoinoseis-gerapetriti-georgiadi-gia-plaisio-leitoyrgias-ypiresion-psychagogias-gia-emvoliasmenoys-kai-mi/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Live Ανακοινώσεις Γεραπετρίτη-Γεωργιάδη για πλαίσιο λειτουργίας υπηρεσιών ψυχαγωγίας για εμβολιασμένους και μη Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">