ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ειδικές Αποστολές | Το προσκήνιο και το παρασκήνιο της επίσκεψης M. Τσαβούσογλου στην Ελλάδα

Οι «Ειδικές Αποστολές Live», με τον Φάνη Παπαθανασίου, εξετάζουν απόψε, Δευτέρα 31 Μαΐου 2021, στις 23:00, στην ΕΡΤ1, το προσκήνιο και το παρασκήνιο της επίσκεψης M. Τσαβούσογλου στην Ελλάδα.

Οι επίσημες δηλώσεις, οι συμβολισμοί, η επίσκεψη στη Θράκη και η πρώτη αποτίμηση για τα αποτελέσματα των συναντήσεων του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και με τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια, στην Αθήνα.

Εγκυροι αναλυτές αναλύουν τις προοπτικές του διαλόγου μεταξύ των δύο χωρών, όπως επίσης, τι σηματοδοτεί για τις εξελίξεις στην περιοχή, η συνάντηση του Αμερικανού Προέδρου Τζο Μπάιντεν με τον Ταγίπ Ερντογάν στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες, τον Ιούνιο.

Έρευνα: Φάνης Παπαθανασίου
Αρχισυνταξία: Νατάσα Μπαρχαμπά
Σκηνοθεσία: Αντώνης Μπακόλας
Δημοσιογράφος/παραγωγός: Βαγγέλης Παπαδόπουλος
Διεύθυνση παραγωγής: Γιώργος Παπαγιαννόπουλος

Παρουσίαση: Φάνης Παπαθανασίου



Το άρθρο Ειδικές Αποστολές | Το προσκήνιο και το παρασκήνιο της επίσκεψης M. Τσαβούσογλου στην Ελλάδα εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://www.ertflix.gr/ellinika-docs/eidikes-apostoles-live/eidikes-apostoles-to-proskinio-kai-to-paraskinio-tis-episkepsis-m-tsavoysogloy-stin-ellada/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ειδικές Αποστολές | Το προσκήνιο και το παρασκήνιο της επίσκεψης M. Τσαβούσογλου στην Ελλάδα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">