ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Υπόθεση 19χρονης: Στον ανακριτή ο 39χρονος αστυνομικός και ο πατέρας της

Στον ανακριτή οδηγούνται σήμερα ο αστυνομικός σε διαθεσιμότητα που κρατούσε αιχμάλωτη μία 19χρονη και την ανάγκαζε να εκδίδεται, και ο πατέρας της κοπέλας ο οποίος φέρεται να βίαζε το ίδιο του το παιδί από την ηλικία των 11 ετών.

Οι κατηγορούμενοι, οι οποίοι φέρονται να αρνούνται τις κατηγορίες, μετάγονται στο ανακριτικό γραφείο την ίδια ώρα που οι διωκτικές Αρχές συνεχίζουν την έρευνα προκειμένου να διακριβώσουν τον ρόλο που είχαν στην υπόθεση πρόσωπα που αναδεικνύονται από την κατάθεση του θύματος.

Από την κατάθεση της 19χρονης προκύπτει η εμπλοκή και άλλων ατόμων, όπως το πρόσωπο που τη μετέφερε στα ραντεβού αλλά και πρόσωπο με το οποίο ο αστυνομικός φέρεται να συνδιαχειριζόταν ιστοσελίδα, μέσω της οποίας κλείνονταν τα ραντεβού. Ήδη, με τη διαβίβαση της δικογραφίας στον εισαγγελέα και την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος των δύο, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος ακόμη ενός προσώπου.

Ο πατέρας της 19χρονης φέρεται να αρνείται ότι βίαζε την κόρη του, ενώ φαίνεται πως αποδίδει ευθύνες στη μητέρα.

Οι δύο κατηγορούμενοι είναι αντιμέτωποι, μεταξύ άλλων, με κατηγορίες που ανά περίσταση αφορούν: Εμπορία ανθρώπου κατ’ επάγγελμα, εμπορία ανθρώπου στρεφόμενη κατά ανηλίκου, βιασμό κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση σε ασέλγεια, γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών με ανηλίκους, ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

www.ertnews.gr



Το άρθρο Υπόθεση 19χρονης: Στον ανακριτή ο 39χρονος αστυνομικός και ο πατέρας της εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://www.ertnews.gr/eidiseis/ellada/ypothesi-19chronis-ston-anakriti-o-39chronos-astynomikos-kai-o-pateras-tis/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Υπόθεση 19χρονης: Στον ανακριτή ο 39χρονος αστυνομικός και ο πατέρας της Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">