ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Φολέγανδρος: Στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγείται ο 30χρονος – “Συγγνώμη για όλα” – Στην ΕΡΤ οι δικηγόροι

Το πρωί συνοδεία αστυνομικών ο 30χρονος επιβιβάστηκε στο πλοίο για να οδηγηθεί από την Νάξο στις φυλακές του Κορυδαλλού. Κατά την επιβίβασή του στο πλοίο για τον Πειραιά δήλωσε συγνώμη για όλα.

Η απολογία του κράτησε περίπου 6 ώρες και στην συνέχεια ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν την προφυλάκισή του. Παράλληλα διατάχθηκε η διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης. Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 26χρονης φέρεται να δήλωσε συντετριμμένος και επικαλέστηκε ψυχικό νόσημα. Ο δικηγόρος της κοπέλας έχει κάνει λόγο για κωμικούς ισχυρισμούς.

Στο μεταξύ σύμφωνα με πληροφορίες, τα ευρήματα του ιατροδικαστή φαίνεται να μην επιβεβαιώνουν την στιγμιαία ένταση μεταξύ θύτη και θύματος και την “κακιά στιγμή”. Μώλωπας στο πρόσωπο και άλλες εκδορές στο σώμα δεν αποκλείουν την εκδοχή, να προηγήθηκε ξυλοδαρμός και σύρσιμο της κοπέλας πριν ο 30χρονος την σπρώξει προς την θάλασσα.
Για τα ευρήματα αυτά είναι ενήμερες οι δικαστικές αρχές, ωστόσο η τελική ιατροδικαστική έκθεση αναμένεται με τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Στην ΕΡΤ μίλησαν το πρωί ο δικηγόρος της οικογένειας της 26χρονης Αλέξης Κούγιας και ο συνήγορος του 30χρονου δράστη, Γιάννης Βλάχος.
Ο κ. Κούγιας από την πλευρά του ανέφερε ότι θα τοποθετηθεί μόλις λάβει στα χέρια του την ιατροδικαστική και τοξικολογική έκθεση αλλά και την απολογία του δράστη και στη συνέχεια θα τοποθετηθώ υπεύθυνα. Ωστόσο εάν ισχύουν όσα δημοσιοποιήθηκαν από τα μέσα ενημέρωσης προκύπτει ότι το κορίτσι έχει υποστεί επικίνδυνες σωματικές βλάβες, έχει συρσίματα πάνω στα βράχια και χτυπήματα από τα βράχια λόγω της πτώσης και ακολούθως πνιγμός.
Από την πλευρά του ο κ. Βλάχος σημείωσε ότι στην δικογραφία δεν συμπεριλαμβάνεται ιατροδικαστική έκθεση γιατί δεν έχει ακόμη συνταχθεί και όσα αναφέρει ο κ. Κούγιας για δημοσιοποίηση μέρους της έκθεσης από τον κ. Μπουγιούκο τότε δικαίως βγαίνουν και λένε οτι οι δίκες γίνονται στο γυαλί και όχι στις δικαστικές αίθουσες. Δεν έχουν καταγραφεί όσα αναφέρει ο κ. Κούγιας είπε ο συνήγορος του 30χρονου.

www.ertnews.gr



Το άρθρο Φολέγανδρος: Στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγείται ο 30χρονος – “Συγγνώμη για όλα” – Στην ΕΡΤ οι δικηγόροι εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://www.ertnews.gr/eidiseis/ellada/folegandros-stis-fylakes-korydalloy-odigeitai-o-30chronos-quot-syggnomi-gia-ola-quot-stin-ert-oi-dikigoroi/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Φολέγανδρος: Στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγείται ο 30χρονος – “Συγγνώμη για όλα” – Στην ΕΡΤ οι δικηγόροι Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">