ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κ. Λαγουβάρδος: “Καμίνι” από την Τετάρτη η χώρα – Από 7-10 ημέρες η διάρκεια του καύσωνα (video)

Απο την Τετάρτη έρχεται ένα ισχυρό κύμα καύσωνα που θα διαρκέσει ένα 10ήμερο, με θερμοκρασίες που θα ξεπεράσουν τους 42 βαθμούς, ανέφερε στην ΕΡΤ ο Κωνσταντίνος Λαγουβάρδος Διευθυντής Ερευνών Εθνικού Αστεροσκοπείου, σημειώνοντας πως θέλει πολλή προσοχή από όλους.

Ο κ. Λαγουβάρδος τόνισε ότι από την Παρασκευή και μετά ο υδράργυρος θα ξεπεράσει τους 42 βαθμούς σε πολλές περιοχές της χώρας, ενώ στο Αιγαίο θα έχουμε μελτέμια από ένα βόρειο ρεύμα που θα επηρεάσει περισσότερο τις Κυκλάδες και τη βόρεια Κρήτη, ωστόσο σταδιακά θα επηρεαστούν και αυτές οι περιοχές από το κύμα καύσωνα.

Παράλληλα επεσήμανε ότι με αυτόν τον πολύ ισχυρό καύσωνα θα αυξηθούν σημαντικά οι χαμηλές θερμοκρασίες γεγονός που του προκαλεί ανησυχία γιατί όπως είπε οι υψηλές θερμοκρασίες σκοτώνουν παγκοσμίως περισσότερο ανθρώπους. Είναι ένας ήσυχος και αθέατος κίνδυνος, όπως είπε και θέλει πολλή προσοχή από όλους.

www.ertnews.gr



Το άρθρο Κ. Λαγουβάρδος: “Καμίνι” από την Τετάρτη η χώρα – Από 7-10 ημέρες η διάρκεια του καύσωνα (video) εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://www.ertnews.gr/eidiseis/ellada/k-lagoyvardos-quot-kamini-quot-apo-tin-tetarti-i-chora-apo-7-10-imeres-i-diarkeia-toy-kaysona-video/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κ. Λαγουβάρδος: “Καμίνι” από την Τετάρτη η χώρα – Από 7-10 ημέρες η διάρκεια του καύσωνα (video) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">