ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΔΟΕ: «Δεν ευθύνονται οι Αγώνες στην αύξηση κρουσμάτων του Covid-19»

Τα κρούσματα κορονοϊού μπορεί να αυξάνονται καθημερινά στο Τόκιο, όμως καμία ευθύνη δεν έχουν  οι Ολυμπιακοί Αγώνες που διεξάγονται στην πρωτεύουσα της Ιαπωνίας Αυτό ισχυρίστηκε σήμερα ο εκπρόσωπος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, Μαρκ Άνταμς, σύμφωνα με το δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο NHK.

Η πόλη υποδοχής βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης με τα κρούσματα Covid-19 να βρίσκονται σε υψηλό ρεκόρ.

Χθες η τοπική κυβέρνηση του Τόκιο ανακοίνωσε 3.177 νέα κρούσματα Covid-19, τα περισσότερα από την ημέρα, που ξεκίνησαν οι Ολυμπιακοί αγώνες, αλλά και από την έναρξη της πανδημίας.

Συνολικά στην Ιαπωνία τα κρούσματα ξεπέρασαν σήμερα τις 8.000, που κι αυτό είναι ρεκόρ στην ασιατική χώρα, από την ημέρα που ξέσπασε η πανδημία του κορονοϊού.

 

Ακολουθήστε το ertnews.gr, για να παρακολουθείτε ζωντανά τις εξελίξεις σε όλα τα αθλήματα των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

Μείνετε συντονισμένοι για ό,τι συμβαίνει στο μεγάλο ραντεβού της Ιαπωνίας, μέσω των μεταδόσεων λεπτό προς λεπτό του www.ertnews.gr και του συνεχώς ανανεωμένου φωτογραφικού & οπτικοακουστικού υλικού της ΕΡΤ· το οποίο, θα σας εξασφαλίζει εντυπωσιακές εικόνες από τα παρασκήνια των αγωνισμάτων, αλλά και τα ενδότερα του Ολυμπιακού Χωριού· ξεχωριστά βίντεο με τις προσπάθειες των Ελλήνων αθλητών και τις σημαντικότερες στιγμές τους εντός & εκτός αγωνιστικού χώρου.

www.ertnews.gr



Το άρθρο ΔΟΕ: «Δεν ευθύνονται οι Αγώνες στην αύξηση κρουσμάτων του Covid-19» εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://www.ertnews.gr/frontpage/doe-den-eythynontai-oi-agones-stin-ayxisi-kroysmaton-toy-covid-19/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΔΟΕ: «Δεν ευθύνονται οι Αγώνες στην αύξηση κρουσμάτων του Covid-19» Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">