ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αντετοκούνμπο: «Θα μπορούσα να πάω σε μια Superteam, αλλά διάλεξα τον δύσκολο δρόμο»

Την επιλογή του να μείνει στους Μπακς και να κατακτήσει τον τίτλο του ΝΒΑ με αυτούς σχολίασε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στην συνέντευξη Τύπου.

Οι Μιλγουόκι Μπακς είναι οι πρωταθλητές του ΝΒΑ, αφού επικράτησαν με 105-98 των Φοίνιξ Σανς και έκαναν το 4-2 στην σειρά των τελικών. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, στην καθιερωμένη Συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι ανέφερε τις δυσκολίες που είχε η απόφαση του να παραμείνει στο Μιλγουόκι.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο πρωταθλητής του NBA, Γιάννης Αντετοκούνμπο:

«Μπορούσα να έχω πάει σε μια superteam, και απλώς να κάνω τη δουλειά μου και να κερδίσω ένα πρωτάθλημα, αλλά ήθελα να το πετύχω με τον δύσκολο τρόπο, και αυτός ήταν ο σωστός τρόπος για να το κάνουμε. Και ναι το πετύχαμε»

www.ertnews.gr



Το άρθρο Αντετοκούνμπο: «Θα μπορούσα να πάω σε μια Superteam, αλλά διάλεξα τον δύσκολο δρόμο» εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://www.ertnews.gr/athlitismos/antetokoynmpo-tha-mporoysa-na-pao-se-mia-superteam-alla-dialexa-ton-dyskolo-dromo/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αντετοκούνμπο: «Θα μπορούσα να πάω σε μια Superteam, αλλά διάλεξα τον δύσκολο δρόμο» Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">