ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Tα δάκρυα της Άννας Ντουντουνάκη για τη χαμένη ευκαιρία (video)

Συγκινημένη και με δάκρυα στα μάτια, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια της κολύμβησης, Άννα Ντουντουνάκη, αποχαιρέτησε το όνειρο για μια διάκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Όντας φορτισμένη συναισθηματικά, μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ, αμέσως μετά το τέλος της προσπάθειάς της.

“Χαίρομαι που την στιγμή που έπρεπε έκανα το καλύτερο που μπορούσα. Πιστεύω ότι έδωσα ότι περισσότερο είχα σε αυτή την κούρσα. Χαίρομαι που έκανα ένα πανελλήνιο ρεκόρ σε ημιτελικό. Στεναχωριέμαι που έχασα την πρόκριση για τόσο λίγο, αλλά σίγουρα δεν μπορώ να είμαι αχάριστη. Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα. Ξεκίνησε η Ολυμπιακή προετοιμασία με δύο στόχους: Να κερδίσω το ευρωπαϊκό και μια οκτάδα στην Ολυμπιάδα. Πέτυχα τον ένα στόχο, έχασα τον άλλο για λίγο. Έτσι είναι απλά η ζωή. Xαίρομαι που έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό την ώρα που έπρεπε”.

Η Ελληνίδα κολυμβήτρια παρά το γεγονός ότι πραγματοποίησε πανελλήνιο ρεκόρ στον τελικό των 100 μέτρων πεταλούδα, με 57:24, τερμάτισε στην πέμπτη θέση και δεν πέρασε από τον δεύτερο ημιτελικό. Η απόσταση που την χώρισε από το όνειρο ήταν μόλις έξι εκατοστά του δευτερολέπτου…

www.ertnews.gr



Το άρθρο Tα δάκρυα της Άννας Ντουντουνάκη για τη χαμένη ευκαιρία (video) εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://www.ertnews.gr/frontpage/ta-dakrya-tis-annas-ntoyntoynaki-gia-ti-chameni-eykairia/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Tα δάκρυα της Άννας Ντουντουνάκη για τη χαμένη ευκαιρία (video) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">