ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο Τσιτσιπάς «ρίχνεται στη μάχη» κόντρα στον Οπέλκα με «φόντο» τον τελικό

Ο Τσιτσιπάς «ρίχνεται στη μάχη» κόντρα στον Οπέλκα με «φόντο» τον τελικό

Σήμερα (14/08) στις 19:30, ο Στέφανος Τσιτσιπάς αντιμετωπίζει τον Αμερικανό Ράιλι Οπέλκα στα ημιτελικά του Rogers Cup στο Τορόντο σε μια πολύ ενδιαφέρουσα «μάχη».

Ο «γίγαντας» ύψους 2,11μ. και Νο.32 στον κόσμο, απέκλεισε χθες (13/08) τον Ισπανό Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ, ο οποίος βρίσκεται στο Νο.17 του κόσμου, με 2-0 σετ (6-4, 7-6) και θα βρεθεί για δεύτερη φορά στην καριέρα του σε ημιτελική φάση του Masters.

Την περασμένη χρονιά στο Σινσινάτι, ο Έλληνας πρωταθλητής είχε βρεθεί αντιμέτωπος με τον Οπέλκα, ωστόσο εκείνος εγκατέλειψε ως τραυματίας από την αναμέτρηση πριν καν ολοκληρωθεί το πρώτο σετ.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς που επικράτησε άνετα χθες (13/08) του Κάσπερ Ρουντ με 2-0 σετ (6-1, 6-4), φαίνεται να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και παράλληλα «διψασμένος» για διάκριση.

Στον άλλον ημιτελικό της βραδιάς, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 03:00 ώρα Ελλάδος, ο Μεντβέντεφ θα αντιμετωπίσει τον Ίσνερ από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

ΠΗΓΗ: SPORTS.ERT.GR

Επιμέλεια: Πάνος Γαλάνης

sports.ert.gr.



Το άρθρο Ο Τσιτσιπάς «ρίχνεται στη μάχη» κόντρα στον Οπέλκα με «φόντο» τον τελικό εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://sports.ert.gr/eidisis/alla-spor/tennis/o-tsitsipas-richnetai-sti-machi-kontra-ston-opelka-me-fonto-ton-teliko/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο Τσιτσιπάς «ρίχνεται στη μάχη» κόντρα στον Οπέλκα με «φόντο» τον τελικό Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">