ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Έκτακτη ενημέρωση για τις πυρκαγιές


Έκτακτη ενημέρωση με αντικείμενο την πορεία των πυρκαγιών που εξελίσσονται από χθες Τρίτη στη χώρα μας θα πραγματοποιήσει στις 13:00 ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς.

Εν τω μεταξύ, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, από το πρωί πετάει με το ελικόπτερο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας πάνω από την καμένη περιοχή της Πάρνηθας, ενώ κατά τη διάρκεια της νύχτας *παρακουλουθούσε τις εξελίξεις *σπό το Κέντρο *Επιχηρήσεων.

Σε ό,τι αφορά την πυρκαγιά της Βαρυμπόμπης, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, δεν υπάρχει πλέον πουθενά ενιαίο μέτωπο, αλλά διάφορες διάσπαρτες εστίες που αντιμετωπίζονται από τις πυροσβεστικές δυνάμεις, οι οποίες *σπαραμένουν, στο σύνολό τους, και επιχειρούν στην περιοχή.

Διαβάστε επίσης

www.ertnews.gr

Σημείωση του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Ακόμα και με καύσωνα αυτά που βλέπουν τα ματάκια μας είναι ανεπίτρεπτα για δημόσιο μέσο το οποίο λαμβάνει πακτωλό εκατομμυρίων από το ανταποδοτικό τέλος.

- παρακουλουθούσε !

- σπό !

- Επιχηρήσεων !!!

- σπαραμένουν !!

Γειά σου Μητσοτάκη με το κομματικό σου σύστημα. Γειά σου και Τσίπρα , επίσης με το κομματικό σου σύστημα. Δεν παίζει σε καμία χώρα της υφηλίου στην οποία υπάρχει δημόσια ραδιοτηλεόραση οι αναγνώστες να δουν κάτι αντίστοιχο. ( Τουλάχιστον θα προκύψει διόρθωση ? )

Η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση οφείλει τουλάχιστον να είναι η κορυφή σε επίπεδο γλώσσας, ενώ βλέπουμε όσα υφίστανται στα sosial media με την Ελληνική γλώσσα ''κατακρεουργημένη''.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Έκτακτη ενημέρωση για τις πυρκαγιές Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">