ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Παρασημοφόρηση του φιλέλληνα Ρ. Μενέντεζ από την Κ. Σακελλαροπούλου

Το παράσημο του Μεγαλόσταυρου του Τάγματος της Τιμής απένειμε σε ειδική τελετή η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου τον Πρόεδρο της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Αμερικανικής Γερουσίας Robert Menendez, φιλέλληνα που βρίσκεται στη χώρα μας με αφορμή την επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση. Πρόκειται για τιμή που αναγνωρίζεται σε προσωπικότητες ως ηθική αμοιβή για τη συμβολή τους στη διεθνή προώθηση του γοήτρου της Ελλάδας.

Συνάντηση με τον Νίκο Δένδια

O πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας των ΗΠΑ επισκέφθηκε τον Υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια, στο υπουργείο Εξωτερικών.

Συνάντηση του Υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Γερουσίας των ΗΠΑ, Γερουσιαστή Robert (Bob) Menendez . Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021 (EUROKINISSI / ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

Στο επίκεντρο της συζήτησης οι στρατηγικές σχέσεις Ελλάδας-ΗΠΑ, καθώς και οι εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο, τη Μέση Ανατολή και το Αφγανιστάν, σύμφωνα με σχετική ανάρτηση του υπουργείου Εξωτερικών στο twitter.

www.ertnews.gr



Το άρθρο Παρασημοφόρηση του φιλέλληνα Ρ. Μενέντεζ από την Κ. Σακελλαροπούλου εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://www.ertnews.gr/frontpage/parasimoforisi-toy-filellina-r-menentez-apo-tin-k-sakellaropoyloy/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Παρασημοφόρηση του φιλέλληνα Ρ. Μενέντεζ από την Κ. Σακελλαροπούλου Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">