ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ολυμπιακοί Αγώνες – Live streaming: Δείτε την ιστιοδρομία της Βασιλείας Καραχάλιου στην medal race (ΕΡΤ3)

Δείτε ζωντανά τις εναρκτήριες σειρές της ιστιοπλοΐας και την προσπάθεια της Βασιλείας Καραχάλιου από την EΡΤ3.

Ακολουθήστε το ertnews.gr, για να παρακολουθείτε ζωντανά τις εξελίξεις σε όλα τα αθλήματα των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

Μείνετε συντονισμένοι για ό,τι συμβαίνει στο μεγάλο ραντεβού της Ιαπωνίας, μέσω των μεταδόσεων λεπτό προς λεπτό του www.ertnews.gr και του συνεχώς ανανεωμένου φωτογραφικού & οπτικοακουστικού υλικού της ΕΡΤ· το οποίο, θα σας εξασφαλίζει εντυπωσιακές εικόνες από τα παρασκήνια των αγωνισμάτων, αλλά και τα ενδότερα του Ολυμπιακού Χωριού· ξεχωριστά βίντεο με τις προσπάθειες των Ελλήνων αθλητών και τις σημαντικότερες στιγμές τους εντός & εκτός αγωνιστικού χώρου.

www.ertnews.gr



Το άρθρο Ολυμπιακοί Αγώνες – Live streaming: Δείτε την ιστιοδρομία της Βασιλείας Καραχάλιου στην medal race (ΕΡΤ3) εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://www.ertnews.gr/athlitismos/olympiakoi-agones-live-streaming-deite-tin-istiodromia-tis-vasileias-karachalioy-stin-medal-race-ert3/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ολυμπιακοί Αγώνες – Live streaming: Δείτε την ιστιοδρομία της Βασιλείας Καραχάλιου στην medal race (ΕΡΤ3) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">