ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ε. Λέκκας για τις σεισμικές δονήσεις στη Νίσυρο: Θεωρώ ότι έχει αποσβεστεί η ενέργεια που υπήρχε (video)

«Ο σεισμός ήταν έντονα αισθητός στη Νίσυρο και την Τήλο. Παρακολουθούμε την εξέλιξη του φαινομένου. Θεωρώ ότι πλέον έχει αποσβεστεί η ενέργεια η οποία υπήρχε», δήλωσε ο Ευθύμης Λέκκας στην ΕΡΤ αναφερόμενος για τις συνεχείς, σεισμικές, δονήσεις που αναστάτωσαν τους κατοίκους στα δύο αυτά νησιά.

«Η σεισμική δραστηριότητα στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Νισύρου και Τήλου έχει αρχίσει εδώ και δύο μήνες περίπου. Έχει δώσει έναν σεισμό της τάξεως των 5,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ πριν από ένα μήνα και ξαφνικά χθες το βράδυ από τις 23.30 άρχισε μια νέα σεισμική ακολουθία με σεισμούς των 5,6 βαθμών. Σήμερα το πρωί κορυφώθηκε αυτή η σεισμική ακολουθία με έναν σεισμό των 5,3 βαθμών, στην ίδια θαλάσσια περιοχή», δήλωσε στην ΕΡΤ ο Καθηγητής Δυναμικής Τεκτονικής, Εφαρμοσμένης Γεωλογίας και Διαχείρισης Φυσικών Καταστροφών, καθησυχάζοντας τον κόσμο για το γεωλογικό αυτό γεγονός.

www.ertnews.gr



Το άρθρο Ε. Λέκκας για τις σεισμικές δονήσεις στη Νίσυρο: Θεωρώ ότι έχει αποσβεστεί η ενέργεια που υπήρχε (video) εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://www.ertnews.gr/eidiseis/ellada/e-lekkas-gia-tis-seismikes-doniseis-sti-nisyro-theoro-oti-pleon-echei-aposvestei-i-energeia-poy-ypirche-video/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ε. Λέκκας για τις σεισμικές δονήσεις στη Νίσυρο: Θεωρώ ότι έχει αποσβεστεί η ενέργεια που υπήρχε (video) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">