ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Μέσι: «Φεύγω από την οικογένεια μου – Δεν έχω συμφωνήσει με καμία ομάδα ακόμη» (video)

Εμφανώς συγκινημένος, ο Λιονέλ Μέσι μέσω της συνέντευξης Τύπου, έκλεισε ένα μεγάλο κεφάλαιο στην καριέρα του, αποχαιρετώντας το σπίτι του μετά από 21 χρόνια.

Μία ολόκληρη ζωή με 778 εμφανίσεις, 672 γκολ και 305 ασίστ, που ο Αργεντινός σούπερ σταρ καλείται να αφήσει πίσω του. Ο Μέσι δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του κατά την είσοδό του στο Καμπ Νόου και κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, όπου κλήθηκε να αποχαιρετήσει τον σύλλογο στον οποίο μεγάλωσε και συναναστράφηκε για όλη του τη ζωή.

Αρχικώς, ο 34χρονος σταρ κατά την εισήγησή του, ανέφερε:

«Δεν είχα φανταστεί ποτέ τον αποχαιρετισμό μου, γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν τον σκεφτόμουν ποτέ. Θα ήθελα να το κάνω μπροστά στον κόσμο, μέσα στο γήπεδο. Προσπάθησα να συμπεριφερθώ με ταπεινότητα και σεβασμό και ελπίζω ότι αυτό θα μείνει από εμένα, φεύγοντας από το σύλλογο»

«Σήμερα πρέπει να φύγω. Ήμουν σε ηλικία 13 ετών όταν έφτασα στη Μάσια και μετά από 21 χρόνια φεύγω με μία σύζυγο και τρία παιδιά, τα οποία είναι και Καταλανοί και Αργεντινοί. Αυτό είναι το σπίτι μας, η οικογένειά μας. Είμαι ευγνώμων για την καριέρα μου, τους τίτλους που κέρδισα, αλλά ακόμη και τις ήττες. οι πανηγυρισμοί με τον κόσμο είναι πολύ όμορφες στιγμές. Νιώθω πολλή λύπη μέσα μου γιατί φεύγω από την ομάδα που αγαπώ».

Για το τι έγινε και «ναυάγησε» η ανανέωση του συμβόλαιου με την Μπαρτσελόνα:

«Το είπε και ο πρόεδρος της ομάδας. Είχαμε συμφωνήσει σε όλα, αλλά για το θέμα της La Liga δεν προχώρησε η υπόθεση. Έκανα ό,τι περνούσε από το χέρι μου. Η ομάδα μου είπε ότι δεν μπορούσε να γίνει λόγω της La Liga. Άκουσα πολλά πράγματα για τον λόγο που δεν ανανέωσα, όμως όπως εξήγησε και ο πρόεδρος, η ομάδα έχει ένα σημαντικό χρέος και δεν θέλει να βυθιστεί περισσότερο. Εγώ οφείλω να σκεφτώ το μέλλον και την καριέρα μου»

«Πέρυσι δεν ήθελα να μείνω, αλλά φέτος ήθελα. Μετά τις εκλογές στην ομάδα, δείπνησα με τον πρόεδρο Λαπόρτα και μιλήσαμε. Ήμουν πεπεισμένος ότι θα συνέχιζα. Μετά έγινε αυτό που έγινε και δεν μπόρεσα να μείνω». 

Για την Παρί και τον επόμενο σταθμό της καριέρας του:

«Η Παρί είναι ένας πιθανός προορισμός, αλλά αυτή τη στιγμή δεν έχω συμφωνήσει με κανέναν. Με πήραν αρκετές ομάδες τηλέφωνο όταν ανακοινώθηκε πως δεν θα συνεχίσω στην Μπάρτσα. Ακόμη δεν έχω κλείσει, αλλά είμαστε σε διαπραγματεύσεις». 

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα, εξέφρασε την θέλησή του για την παραμονή του Μέσι στους «Μπλαουγκράνα». Από χθες (7/8), οι πρόεδροι των Μπαρτσελόνα, Ρεάλ και Γιουβέντους βρίσκονται στην Βαρκελώνη, προκειμένου να συζητήσουν τις επόμενες κινήσεις τους για τη European Super League. Κατά τη διάρκεια αυτής της συνάντησης, ο Λαπόρτα ακούγεται να λέει σε βίντεο πως: «Ο Μέσι θα πάει στην Παρί Σεν Ζερμέν, θα μου άρεσε αν είχε μείνει μαζί μας, αλλά ήταν αδύνατο»

Επιμέλεια: Χρήστος Τζώλος

 

www.ertnews.gr



Το άρθρο Μέσι: «Φεύγω από την οικογένεια μου – Δεν έχω συμφωνήσει με καμία ομάδα ακόμη» (video) εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://www.ertnews.gr/athlitismos/mesi-feygo-apo-tin-oikogeneia-moy-den-echo-symfonisei-me-kamia-omada-akomi/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Μέσι: «Φεύγω από την οικογένεια μου – Δεν έχω συμφωνήσει με καμία ομάδα ακόμη» (video) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">