ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Βλάχος: «Η άμυνα μάς έδωσε την νίκη και την πρόκριση» (video)

Στην άμυνα που έπαιξε η εθνική ομάδα πόλο στάθηκε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Θοδωρής Βλάχος λέγοντας ότι η άμυνα ήταν το κλειδί της επιτυχίας που η Ελλάδα συνέτριψε το Μαυροβούνιο και πέρασε στα ημιτελικά της διοργάνωσης, ενώ ο αρχηγός της εθνικής Γιάννης Φουντούλης είπε: πως μπορούμε να σταματήσουμε να ονειρευόμαστε όταν είμαστε μόνο δύο αγώνες μακριά από το όνειρό μας;

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών:

Θοδωρής Βλάχος (προπονητής): «Το θέμα με την άμυνα δεν είναι κάτι δικό μου, η άμυνα δίνει νίκες και πρωταθλήματα. Για σήμερα ακόμη μια φορά η άμυνα μας έδωσε τη νίκη και την πρόκριση. Μέχρι σήμερα είχαμε μόνο νίκες στους ομίλους οι οποίες ναι μεν μας έφεραν στην πρώτη θέση αλλά σήμερα πήραμε την πρόκριση. Νιώθω ότι δεν είμαστε ικανοποιημένοι μόνο με αυτή την πρόκριση.

Η ομάδα δείχνει να είναι σε καλό φεγγάρι και να ξέρει τι θέλει. Είχαμε πει να πάμε παιχνίδι με το παιχνίδι και είμαστε πλέον στην τετράδα. Μόνο η τετράδα μας δίνει την ευκαιρία να πραγματοποιήσουμε το όνειρό μας που είναι να πάρουμε ένα μετάλλιο. Όπως είπα και στα παιδιά νωρίτερα θα αφήσουμε την ψυχή μας και την καρδιά μας εδώ».

Γιάννης Φουντούλης: «Νομίζω η πορεία μας έχει δείξει το τι ποιότητα έχει αυτή η ομάδα. Αφήσαμε πίσω μας ότι είχε γίνει, ξεκινήσαμε από το μηδέν, δεν κάναμε λάθη. Ήταν εξαιρετικό παιχνίδι από την μεριά μας αλλά πως μπορούμε να σταματήσουμε να ονειρευόμαστε όταν είμαστε μόνο δύο αγώνες μακριά από το όνειρό μας;

Όταν το σκορ πήγε στο 6-1 καταλάβαμε ότι χρειάζεται απλά να κάνουμε διαχείριση
Ίσως είναι η τελευταία μεγάλη στιγμή της καριέρας μου, τώρα που σκέφτομαι ότι είμαι 1-2 παιχνίδια μακριά από το όνειρο είμαι πραγματικά ευγνώμων».

 

www.ertnews.gr



Το άρθρο Βλάχος: «Η άμυνα μάς έδωσε την νίκη και την πρόκριση» (video) εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://www.ertnews.gr/athlitismos/vlachos-i-amyna-mas-edose-tin-niki-kai-tin-prokrisi-video/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Βλάχος: «Η άμυνα μάς έδωσε την νίκη και την πρόκριση» (video) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">