ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Εύκολη νίκη της Μπάγερν με 3-1 επί της Γκρόιτερ Φιρτ – Έγραψε ιστορία ο Μίλερ

Εύκολη νίκη της Μπάγερν με 3-1 επί της Γκρόιτερ Φιρτ – Έγραψε ιστορία ο Μίλερ

Οι «Βαυαροί» πέρασαν εύκολα από την έδρα της Γκρόιτερ Φιρτ, καθώς επικράτησαν με 3-1 και στρέφουν την προσοχή τους στην προσεχή Τετάρτη (29/09) για τον αγώνα κόντρα στη Ντιναμό Κιέβου στο Champions Legue.

Η Μπάγερν Μονάχου και η Γκρόιτερ Φιρτ άνοιξαν χθες την «αυλαία» της 6ης αγωνιστικής. Οι περσινοί πρωταθλητές Γερμανίας χρειάστηκαν μόνο ένα ημίχρονο για να υπογράψουν το διπλό τους.

Ο Μίλερ άνοιξε το σκορ στο 10ο λεπτό, ενώ στο 31ο ο Κίμιχ διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του, λίγο πριν υπάρξει και δοκάρι με τον Λεβαντόφσκι. Στην αρχή του δεύτερου ημίχρονου, ο Παβάρ αποβλήθηκε και οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες, ωστόσο αυτό δεν τους πτόησε και στο 68ο λεπτό πέτυχαν τρίτο τέρμα με αυτογκόλ του Γκρίεσμπεκ.

Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν το σκορ με τον Ίτεν στο 88΄, ο οποίος είχε μπει στο ματς στο 76΄αντί του Χργκότα.

Το γκολ που σημείωσε ο Τόμας Μίλερ στην ίδια αναμέτρηση, αποδείχθηκε… ιστορικού χαρακτήρα, καθώς ήταν το 218ο του Γερμανού επιθετικού με τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου. Έτσι, ανέβηκε στην 3η θέση των σκόρερ όλων των εποχών για τους «Βαυαρούς»!

Επιμέλεια: Χρήστος Τζώλος

sports.ert.gr.



Το άρθρο Εύκολη νίκη της Μπάγερν με 3-1 επί της Γκρόιτερ Φιρτ – Έγραψε ιστορία ο Μίλερ εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://sports.ert.gr/eidisis/diethni/germania/eykoli-niki-tis-mpagern-me-3-1-epi-tis-gkroiter-firt-egrapse-istoria-o-miler/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Εύκολη νίκη της Μπάγερν με 3-1 επί της Γκρόιτερ Φιρτ – Έγραψε ιστορία ο Μίλερ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">