ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Βρετανία: Αφίσες στο μετρό κατά του εμβολιασμού παγιδευμένες με λεπίδες

Λονδίνο, Ανταπόκριση:  Νατάσα Καντζάβελου

Κρυφές λεπίδες έχουν εντοπιστεί πίσω από « αφίσες προπαγάνδας» κατά του εμβολιασμού για τον Κορονοϊό στα μέσα μαζικής μεταφοράς στο Λονδίνο. Η εταιρεία Transport for London (TfL) δήλωσε ότι έδωσε οδηγίες στο προσωπικό της για το πώς να αφαιρέσει με ασφάλεια τις παράνομες αφίσες που τοποθετήθηκαν σε πόρτες, πομπούς και τοίχους.

Η προειδοποίηση έδειξε μια φωτογραφία μιας αφίσας που έλεγε «οι μάσκες δεν λειτουργούν» και μια άλλη που δείχνει ένα άτομο να κρατά την αιματοβαμμένη αφίσα δίπλα σε ένα χαρτομάντιλο που έχει επίσης βαφτεί με αίμα, σύμφωνα με την εφημερίδα Guardian.

Επίσης τον Ιούλιο μια γυναίκα στο Κάρντιφ κόπηκε από ένα ξυράφι κολλημένο στο πίσω μέρος μιας αφίσας που διέδιδε παραπληροφόρηση για τον κορονοϊό.

Τον προηγούμενο μήνα ενημερώθηκαν οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας για παρόμοια περιστατικά όπου αφίσες με ξυραφάκια είχαν τοποθετηθεί κοντά ή σε χώρους εμβολιασμού.

www.ertnews.gr



Το άρθρο Βρετανία: Αφίσες στο μετρό κατά του εμβολιασμού παγιδευμένες με λεπίδες εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://www.ertnews.gr/eidiseis/diethni/vretania-afises-sto-metro-kata-toy-emvoliasmoy-pagideymenes-me-lepides/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Βρετανία: Αφίσες στο μετρό κατά του εμβολιασμού παγιδευμένες με λεπίδες Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">