ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο Έλληνας πληρώνει δέκα φορές περισσότερα χρήματα από τον Αμερικανό σε καταναλωτικά προϊόντα !


Έπειτα από μια έρευνα αγοράς την οποία έκανα διαπίστωσα ότι ο Έλληνας καταναλωτής πληρώνει σε πλειάδα προϊόντων δέκα φορές περισσότερα χρήματα από τον Αμερικανό πολίτη.

Γράφει ο Γιάννης Κουρδομένος

Ειδικότερα, είναι γνωστό ότι ο Αμερικανός πολίτης απολαμβάνει μισθών πενταπλάσιων και δεκαπλάσιων έναντι του Έλληνα, ενώ την ίδια στιγμή σε πλειάδα προϊόντων οι τιμές αγοράς για τον Αμερικανό είναι δέκα φορές λιγότερο απ' ότι πληρώνει ο Έλληνας.

Με βασικό δεδομένο τα προαναφερόμενα , επικοινώνησα με Ελληνικό κατάστημα πωλήσεων θέτοντας συγκεκριμένο ερώτημα.

Διαβάστε στη συνέχεια:

Χάσμα τιμών στα Βινυλικά πατώματα:

Βλέπω ότι τα Βινυλικά πατώματα τύπου laminate τα έχετε 24,94
το /τ.μ. με ΦΠΑ .




Την ίδια στιγμή ο Αμερικάνος πουλάει με το /τ.μ. 
Ειδικότερα με τιμή αγοράς: 58,69 $ μπορεί κάποιος να καλύψει 19,63
τετραγωνικά μέτρα, ενώ με την τιμή που πουλάτε εσείς δεν καλύπτει κάποιος ούτε καμπινέ ! ( Από χρυσάφι είναι τα δικά σας βινυλικά πατώματα τύπου laminate ; )

11463849.webp

Για του λόγου το αληθές δείτε:




Δεδομένου ότι είμαι ''αδαής'' μπορείτε να μου εξηγήσετε το λόγο του χάσματος διαφοράς τιμής στη χώρα μας ;

Απίστευτες καταστάσεις

Με βασικό δεδομένο ότι το αντίστοιχο ισχύει σε πλειάδα καταναλωτικών προϊόντων τι στο διάολο ισχύει σε τούτη τη χώρα ;

Ο κάθε έμπορας μπορεί να εισαγάγει χοντρική τιμή , και πληρώνοντας δασμούς - τέλη - εκτελωνισμό κ.α. , να πουλήσει στην διπλάσια τιμή του Αμερικανού, του Γερμανού, του Κινέζου, κ.α. Όταν η τιμή φτάνει να είναι δεκαπλάσια στη χώρα μας υφίσταται μια άχρηστη κυβέρνηση η οποία συντηρεί το πλιάτσικo κατά της κοινωνίας.

Αναφορικά με τον αρμόδιο υπουργό ''ανάπτυξης - ''εμπορίου'' Α. Γεωργιάδη θεωρώ ότι δεν χρειάζεται να αναφερθεί οτιδήποτε, διότι είναι σαφές ότι το άτομο είναι πλήρως ακατάλληλο. Έχει επίγνωση της πραγματικότητας , βλέπει όσα ισχύουν διεθνώς και στη χώρα μας, η βρίσκετε σε δική του διάσταση ?

ΥΓ: Στη μήτρα του καπιταλισμού οι Αμερικανοί πολιτικοί - βιομήχανοι - έμποροι κ.α. μήπως είναι κομμουνιστές , ενώ στην δική μας χώρα οι δήθεν καπιταλιστές - σοσιαλιστές είναι απλά ληστές ; Τίποτα περισσότερο η λιγότερο.

* Μιλάμε για το βινύλιο, ( λεπτές φέτες πλαστικού ). 25 - 30 ευρώ το τ.μ ?

* Για όσους/ες από εσάς είστε γνώστες της συναλλαγματικής ισοτιμίας αντιλαμβάνεστε ότι ο τίτλος είναι απόλυτα ακριβής.

* Διαδώστε το άρθρο, μη το κρατάτε για τον εαυτό σας. Όσο κρατάτε την αλήθεια για τον εαυτό σας, και όσο ''Μητσοτάκηδες'' και ''Τσίπρες'' σας υπόσχονται την ''αλήθεια'', χωρίς αντίκρισμα , δεν πρόκειται να διαφοροποιηθεί το ελάχιστο στον τόπο μας.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο Έλληνας πληρώνει δέκα φορές περισσότερα χρήματα από τον Αμερικανό σε καταναλωτικά προϊόντα ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">