ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Άρης–Απόλλων στο πρόγευμα και Ολυμπιακός–Παναθηναϊκός (03/10) στο κυρίως πιάτο της 5ης αγωνιστικής

Άρης–Απόλλων στο πρόγευμα και Ολυμπιακός–Παναθηναϊκός (03/10) στο κυρίως πιάτο της 5ης αγωνιστικής

Το αυριανό ντέρμπι στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ξεχωρίζει, αρχή σήμερα με δύο παιχνίδια. Στις 16:00 ο Βόλος υποδέχεται τον Αστέρα και στις 20:30 ο Άρης τον Απόλλωνα.

Το σύνολο του Γκιγιέρμο Αμπασκάλ επιθυμεί να επανακάμψει ύστερα από τη συντριβή στο «Απόστολος Νικολαΐδης» με 5–1 από τον Παναθηναϊκό, ενώ η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς αναζητά την πρώτη της νίκη στην εφετινή Σούπερ Λίγκα.

Λίγο αργότερα, ο ελλιπής Άρης θα αγωνιστεί στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με αντίπαλο την «ελαφρά ταξιαρχία» στοχεύοντας στην τρίτη συνεχόμενη νίκη· ωστόσο, δίχως τις υπηρεσίες των Γκάμα, Μπερτόλιο, Μαντσίνι, Φαμπιάνο και Ιτούρμπε. Ο Απόλλων, μετά την πρόσληψη του Τζιανλούκα Φέστα και τον πρώτο βαθμό στο πρωτάθλημα την περασμένη αγωνιστική, ευελπιστεί για θετικό αποτέλεσμα.

Τα βλέμματα συγκεντρώνει η αυριανή «μάχη αιωνίων» ανάμεσα στον γηπεδούχο Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό· οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από τον θρίαμβο της Κωνσταντινούπολης και τη μεγάλη νίκη επί της Φενέρμπαχτσε (3–0), ενώ το «τριφύλλι» από την πληθωρική εμφάνιση της περασμένης εβδομάδας με αντίπαλο τον Βόλο.

Το μεσημέρι (16:00) η 5η ΑΕΚ επισκέπτεται το Αγρίνιο και την έδρα του 7ου Παναιτωλικού του Γιάννη Αναστασίου, με σκοπό την επιστροφή στις νίκες έπειτα από την ήττα στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ (2–0), ενώ ο «Δικέφαλος του Βορρά» ταξιδεύει στο Ηράκλειο για να παίξει με τον ΟΦΗ των τεσσάρων ισοπαλιών σε ισάριθμα ματς.

Στις 16:00, ο ανανεωμένος Ατρόμητος παίζει επίσης εντός έδρας με τον 4ο και εντυπωσιακό στην έναρξη ΠΑΣ Γιάννινα.

Στο δεύτερο παιχνίδι των 20:30, ο Ιωνικός αντιμετωπίζει στη Νεάπολη τη Λαμία· αμφότερες είχαν συγκομιδή έναν βαθμό στην τέταρτη αγωνιστική μέρα της εφετινής σεζόν (με Απόλλωνα Σμύρνης και Παναιτωλικό αντίστοιχα).

Το πλήρες πρόγραμμα της πέμπτης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας:

Βόλος – Αστέρας Τρίπολης (02/10, 16:00)

Άρης – Απόλλων Σμύρνης (02/10, 20:30)

Παναιτωλικός – ΑΕΚ (03/10, 16:00)

Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα (03/10, 16:00)

ΟΦΗ – ΠΑΟΚ (03/10, 18:15)

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός (03/10, 20:30)

sports.ert.gr.



Το άρθρο Άρης–Απόλλων στο πρόγευμα και Ολυμπιακός–Παναθηναϊκός (03/10) στο κυρίως πιάτο της 5ης αγωνιστικής εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://sports.ert.gr/featured/aris-apollon-sto-progeyma-kai-olympiakos-panathinaikos-03-10-sto-kyrios-piato-tis-5is-agonistikis/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Άρης–Απόλλων στο πρόγευμα και Ολυμπιακός–Παναθηναϊκός (03/10) στο κυρίως πιάτο της 5ης αγωνιστικής Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">