ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αντιδήμαρχος Λίμνης-Μαντουδίου-Αγ. Άννας στο Πρώτο: Πάνω από 200 σπίτια έχουν πλημμυρίσει- Κανονικά λειτουργούν τα σχολεία (audio)

Σε επιφυλακή παρέμειναν οι αυτοδιοικητικές αρχές της Βόρειας Εύβοιας καθ’ όλη την διάρκεια της νύχτας μέχρι το ξημέρωμα σήμερα καθώς η περιοχή πλήττεται από την «»Αθηνά» από το Σάββατο και μετρά ξανά καταστροφές. «Πάνω από 200 σπίτια έχουν πλημμυρίσει. Έχουν ανοίξει οι δρόμοι, περνούν τα αυτοκίνητα αλλά μετακινούνται με μεγάλη προσοχή, ενώ τα σχολεία λειτουργούν κανονικά», είπε στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8 και την εκπομπή «Πρωινή Παρέα» με την Κατερίνα Σερέτη και τον Διονύση Χατζημιχάλη, ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Μαντουδίου- Λίμνης-Αγ. Άννας, Αργύρης Λιάσκος.


Ορισμένοι από τους κατοίκους της περιοχής φιλοξενούνται σε σπίτια συγγενών, σημείωσε ο αντιδήμαρχος, ωστόσο οι περισσότεροι μαζεύουν τις λάσπες και παραμένουν στις οικίες τους, παρά τις μεγάλες ζημιές.

www.ertnews.gr



Το άρθρο Αντιδήμαρχος Λίμνης-Μαντουδίου-Αγ. Άννας στο Πρώτο: Πάνω από 200 σπίτια έχουν πλημμυρίσει- Κανονικά λειτουργούν τα σχολεία (audio) εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://www.ertnews.gr/eidiseis/ellada/antidimarchos-limnis-mantoydioy-ag-annas-sto-proto-pano-apo-200-spitia-echoyn-plimmyrisei-kanonika-leitoyrgoyn-ta-scholeia-audio/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αντιδήμαρχος Λίμνης-Μαντουδίου-Αγ. Άννας στο Πρώτο: Πάνω από 200 σπίτια έχουν πλημμυρίσει- Κανονικά λειτουργούν τα σχολεία (audio) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">