ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Επίδομα θέρμανσης – Ποιες είναι οι αλλαγές – Επιδοτείται σχεδόν το 80% των καταναλωτών (video)

Η Σάντρα Γεράγγελου, φοροτεχνικός, μίλησε στην ΕΡΤ για τις αλλαγές που ανακοίνωσε η κυβέρνηση όσον αφορά τα επιδόματα θέρμανσης, αναφέροντας ότι το υπουργείο Οικονομικών προσπαθεί να δημιουργήσει ένα δίχτυ ασφαλείας για τις ανατιμήσεις στην ενέργεια.

«Το επίδομα θέρμανσης διευρύνεται. Θα έχουμε περισσότερους δικαιούχους. Περίπου το 80% των καταναλωτών θα είναι επιδοτούμενο και αναμένεται να φτάσουν το 1,4 εκατ. τα νοικοκυριά που θα λάβουν το επίδομα», ανέφερε η κ. Γεράγγελου στην εκπομπή «ΕΡΤ Σαββατοκύριακο», αναφέροντας ότι οι περιοχές με τις χαμηλότερες θερμοκρασίες θα λάβουν και το μέγιστο της επιδότησης.

www.ertnews.gr



Το άρθρο Επίδομα θέρμανσης – Ποιες είναι οι αλλαγές – Επιδοτείται σχεδόν το 80% των καταναλωτών (video) εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://www.ertnews.gr/eidiseis/oikonomia/epidoma-thermansis-poies-einai-oi-allages-epidoteitai-schedon-to-80-ton-katanaloton-video/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Επίδομα θέρμανσης – Ποιες είναι οι αλλαγές – Επιδοτείται σχεδόν το 80% των καταναλωτών (video) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">