ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Με τους Beatles, μόνο στον Zeppelin 106,7 | Από τη Δευτέρα 04.10.2021 και κάθε μέρα για τις επόμενες δύο εβδομάδες


Και το όνομα αυτού Zeppelin το νέο ''Μουσικό Ραδιόφωνο της ΕΡΤ'' , όμως ο ήχος όπως διαπιστώσαμε από το livestream είναι κακός, σαν να παίζει κασέτα. ( Δεν διαθέτετε ψηφιακή τεχνολογία στην ΕΡΤ ; )

Γράφει ο Γιάννης Κουρδομένος

Έτσι μου ανέφερε χθες ο Τόλης , δεδομένου ότι προσωπικά δεν γνώριζα το ''νέο'' εγχείρημα της ΕΡΤ, αναφέροντάς μου συγκεκριμένα: ''Αντί να δώσουν καμιά άδεια σε ιδιώτη αυτοί δημιουργούν περισσότερα κρατικά μέσα και καταλαμβάνουν περισσότερες συχνότητες'' και παράλληλα μου ανέφερε ότι ο Zeppelin θαρρείς ότι παίζει αυτούσια την μουσική που μετέδιδε το ''Μουσικό ραδιόφωνο της Πόλης''... ο δικός μας ΓΛΥΦΑΔΑ FM.

O ήχος του όπως διαπιστώσαμε από το livestream, διότι ο σταθμός δεν ακούγεται στην Άνω Γλυφάδα,δεν είναι πολύ καλός, σαν να παίζει κασέτα. Ενδεχομένως μπορεί να ήταν και κακή ηχογράφηση. ( Μάλλον η κωδικοποίηση στο stream είναι πάρα πολύ χαμηλή και αλλοιώνεται ο ήχος. Διορθώστε το. Αν δεν μπορείτε να το διορθώσετε να σας βάλω στον glyfadaweb ένα ηχητικό ραδιοφωνικό stream ώστε να ακούσετε οι έμμισθοι της ΕΡΤ πως πρέπει να ακούγεται ο ήχος.)

Από την δική μου πλευρά , δεδομένου αυτού του γεγονότος, έχω να αναφέρω: Για πολλοστή φορά αποδεικνύεται πόσο λίγη ήταν για τα δεδομένα της δημοκρατίας και της κοινωνικής δικαιοσύνης στη χώρα μας η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Στα πέντε χρόνια σφετερισμού της δικαίωσης των κοινωνικών αγώνων, καθώς και της συμβολής πολλών ανθρώπων και εμού του ιδίου για το ''πρώτη φορά αριστερά'' , δεν προέκυψε ίχνος ''ανταπόδοσης'' από τη πλευρά αυτού του κόμματος, καθώς και των στελεχών του.

Επισημαίνουμε:

1ον) Με δεδομένες τις θεσμικές θέσεις και τις παχυλές αποδοχές σε πλειάδα συμπολιτών μας επί μια πενταετία , για εμάς δεν προέκυψε ούτε η επιστροφή των ληστεμένων μηχανημάτων του ΓΛΥΦΑΔΑ FM που βρίσκονται στην ΕΡΤ έπειτα από τις καταχρηστικές διώξεις - κατασχέσεις του 1999 και του 2005.

2ον) Με δεδομένα τα προνόμια και τα αξιώματα πολλών έτερων επί μια πενταετία , για εμάς δεν προέκυψε ούτε μια νομοθετική ρύθμιση ώστε να λάβουμε την Άδεια που σύννομα αιτηθήκαμε.

3ον) Με αυταπόδεικτο γεγονός ότι στελέχη της τοπικής ΟΜ του ΣΥΡΙΖΑ με τους οποίους επί σειρά ετών σχεδόν καθημερινά είμαστε μαζί , διορίστηκαν πρόεδροι κ.α. σε αρκετές υπηρεσίες , για εμάς δεν προέκυψε επί μια πενταετία ούτε μια θέση εργασίας στην ΕΡΤ ! ( Να τολμήσω να αναφέρω θέση υπευθύνου ραδιοφωνικού σταθμού στην ΕΡΤ , όταν έτεροι βρέθηκαν πρόεδροι εκ του μηδενός,  μπορεί να θεωρηθεί και υπερβολικό ? )

Η αριστερά των προνομιούχων και των έτερων με τα ''παράσημα''

Η ''συμβολή'' των φερόμενων ''αριστερών'' , αν μπορεί να χαρακτηριστεί έτσι, ήταν διασπορά από σειρά ψεύδη τα οποία διαμόρφωναν τους όρους κάποιοι λίγοι να καρπωθούν προνόμια , αξιώματα και χρήματα  , και σε εμάς , ( μια σειρά ατόμων ), να μείνουν τα ''παράσημα'' των συκοφαντιών που είχαν διασπείρει χωρίς να προκύψει η δικαίωση των πολύχρονων αγώνων μας, καθώς και η επιστροφή των συσκευών που μας παρακρατούσε και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ στην ΕΡΤ , ενώ διόριζε και ''βόλευε'' προέδρους και κολλητούς στο κρατικό μαγαζί , χωρίς να μας παρέχει ούτε την άδεια που αιτηθήκαμε σύννομα. ( Τέτοια ''αριστερά'' ποτέ ξανά. )

Συμπολίτη και συμπολίτισσα να θυμάσαι: Επί σειρά ετών μοίραζαν θέσεις, και προνόμια μεταξύ τους , και συγκεκριμένα άτομα τα οποία ευρίσκοντο ως ''κομματάρχες'' στην ΤΟ του ΣΥΡΙΖΑ μας υπονόμευαν με κάθε μέθοδο ώστε να μην περάσουν οι προτάσεις μας και ουδέποτε να δικαιωθούμε. Είναι σαφές ότι κέρδισαν και κερδίζουν ακόμα και σήμερα αρκετά, και ειδικότερα ορισμένοι αργόμισθοι , με Μ.Κ.Ο και τοπικά συστημικά site. 

Να θυμάσαι, είτε όταν πας να ψηφίσεις, είτε όταν θελήσεις να εμπλακείς με την ''πολιτική'', ότι ορισμένοι/ες από δαύτους δεν έχουν καμία σχέση με την αριστερά, φορούν την προβιά της και ασκούν πλιάτσικο. Υφαρπάζουν τους αγώνες, τις αγωνίες , τους μόχθους , τον κόπο , την αξία , μέχρι και τις ζωές των άλλων , για περισσότερα δικά τους προνόμια και οφέλη !

Επί διακυβέρνησης δεξιάς δημιουργούν νέα κρατικά ραδιόφωνα

Μα τι στον διάολο αριστεροί ήταν ορισμένοι συμπολίτες και συμπολίτισσες μας , οι οποίοι/ες επί μια πενταετία αποκόμιζαν πακτωλό χρήματος , πλην των θεσμικών προνομίων , και δεν επέδειξαν ίχνος ενδιαφέροντος αποκαταστάσεων σε πλειάδα περιπτώσεων ;Επί διακυβέρνησης δεξιάς δημιουργούν νέα κρατικά ραδιόφωνα και οι Συριζαίοι δεν αποκατέστησαν τις αδικίες δεκαετιών. Λογίζονται αριστεροί ;

Επί σειρά ετών καλούσα δημόσια με σειρά αναρτήσεων , διότι στην τοπική ΟΜ ορισμένοι αχαρακτήριστοι - επιτήδειοι - υπονόμευαν τις προτάσεις και θέσεις μας, ώστε να αποκαταστήσουν τις αδικίες και να μας συμβάλουν στην δημιουργία νέων δημόσιων μέσων, και δεν έπραξαν το ελάχιστο. 

Το θυμάστε όσοι μας διαβάζετε.  Λογίζονται αριστεροί , η τα πέντε χρόνια προνομίων ορισμένων στελεχών υπήρξε η μεγαλύτερη προβοκάτσια στο όνομα της αριστεράς στην νεότερη ιστορία της χώρας μας ;

Φαρδιές τσέπες και στενά μυαλά

Να χαίρεστε τις ''νέες θέσεις'' , και τα προνόμια ορισμένοι φερόμενοι αριστεροί. Οι συμπολίτες μας γνωρίζουν πολύ καλά τι είστε, ενώ οι συνάδελφοί σας στα δημοτικά έδρανα του δήμου Γλυφάδας παριστάνουν τους αδαείς. Άλλωστε αρκετοί από δαύτους δεν διαφέρουν ουσιαστικά από εσάς. 

Από τα SS στον Σ.Σ

Αυτός ο Σ.Σ , όνομα και πράγμα, νοιώθει υπερήφανος που ήταν ο βασικός υπονομευτής των προτάσεων και θέσεων μου για δημιουργία δημόσιου μέσου επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ , και επηρέασε και τους υπολοίπους να τον ακολουθήσουν , σύμφωνα της δεδομένης μετεξέλιξης , η μήπως ζούσε στο υπερπέραν και δεν γνώριζε πόσα χρόνια λειτούργησε τοπικά το μουσικό ραδιόφωνο πριν δεχθεί πλειάδα καταχρηστικών διώξεων και κατασχέσεων ;

Ο λήσταρχος Νταβέλης ωχριούσε έναντι ορισμένων που φορούν την προβιά της αριστεράς

Μήπως έχει ακόμα την ψευδαίσθηση ο ΣΣ ότι είναι αριστερός , η μήπως πρόκειται να πείσει έστω και έναν κάτοικο Γλυφάδας ότι υπηρετεί τα ιδεώδη της αριστεράς ;Σ.Σ διαθέτεις την ''ικανότητα'' που διέθετε και ο Χίτλερ επηρεασμού των υπολοίπων, δια μέσω συκοφαντιών, όμως συνολικά γνωρίζουμε τι ήταν ο Χίτλερ, και παράλληλα όλοι διαθέτουν κρίση.

Με τους Beatles, μόνο στον Zeppelin 106,7 | Από τη Δευτέρα 04.10.2021 και κάθε μέρα για τις επόμενες δύο εβδομάδες

Ποιος Βρετανός πολιτικός εκφώνησε το 1968 τον ρατσιστικό λόγο, τον οποίο σάρκασαν οι Beatles με το τραγούδι τους «Get back»; Σε ποιον απρόσμενο χώρο έδωσαν το 1969 την τελευταία συναυλία τους και γιατί τη διέκοψε η αστυνομία;

Ποιο ειδυλλιακό τραγούδι συνέθεσε ο Τζον Λένον το 1967, έπειτα από έναν καβγά με την πρώτη του σύζυγο; Πώς εξήγησε κάποτε τη γεμάτη ένταση ερμηνεία του στο «Don’t let me down»;

Τι είδε στο όνειρό του ο Πολ Μακ Κάρτνεϊ και του ενέπνευσε μία από τις ωραιότερες μπαλάντες του, το «Let it be»;  Και ποια ήταν η αναπάντεχη απάντησή του στον Λένον, όταν εκείνος τον κατηγόρησε ότι τραγουδά παράφωνα στην ηχογράφηση ενός δικού του τραγουδιού;

Σύντομες ιστορίες που αφηγείται ο Φώτης Απέργης γύρω από τους Beatles, καθώς και αποσπάσματα από συνέντευξή του με τον Μακ Κάρτνεϊ, το 1999, στην Κολωνία, ακούμε από σήμερα Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021 και κάθε μέρα για τις επόμενες δύο εβδομάδες μόνο στον Zeppelin 106.7, τον νέο μουσικό σταθμό της ΕΡΤ. Και μαζί, live ή δοκιμαστικές ηχογραφήσεις του συγκροτήματος, που παρέμεναν μέχρι σήμερα ανέκδοτες, καθώς και νέες μίξεις τραγουδιών των Beatles, που περιλαμβάνονται στη νέα δισκογραφική έκδοση του ιστορικού τους άλμπουμ «Let it be», η οποία θα κυκλοφορήσει σε όλο τον κόσμο στις 15 Οκτωβρίου.

Συντονιστείτε στον Zeppelin 106,7

Info

Με τους Beatles, μόνο στον Zeppelin 106,7

Aπό τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021 και κάθε μέρα για τις επόμενες δύο εβδομάδες

Live Streaming:http://webradio.ert.gr/zeppelin




  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Με τους Beatles, μόνο στον Zeppelin 106,7 | Από τη Δευτέρα 04.10.2021 και κάθε μέρα για τις επόμενες δύο εβδομάδες Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">