ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος στο πλευρό της Φ. Γεννηματά – Ανησυχία στο Κίνημα Αλλαγής

Στον “Ευαγγελισμό” μετέβη το πρωί ο πρωθυπουργός προκειμένου να επισκεφθεί τη Φώφη Γεννηματά η οποία νοσηλεύεται από το βράδυ της Δευτέρας 11 Οκτωβρίου μετά την υποτροπή της νόσου, την οποία μάχεται εδώ και χρόνια.

Με ανακοίνωσή της, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής γνωστοποίησε πως, μετά και τη νέα περιπέτεια της υγείας της, δεν θα συμμετάσχει στην κούρσα διαδοχής για την ηγεσία του κόμματος, γεγονός που δρομολογεί εξελίξεις στις διαδικασίες ανάδειξης νέου προέδρου του Κινήματος Αλλαγής.
“Η επιδείνωση της κατάστασης της υγείας μου, που απαιτεί νοσηλεία με υποχρεώνει να μην συμμετάσχω ως υποψήφια στην εκλογική διαδικασία. Ως Πρόεδρος μέχρι την ανάδειξη νέας ηγεσίας, αλλά και ως βουλευτής μετά, προτεραιότητα μου παραμένει η ενότητα και η προοπτική της παράταξης”, ανέφερε η κα Γεννηματά.

Πολυάριθμες ευχές για “γρήγορα περαστικά” έστειλαν οι πολιτικοί της σύντροφοι, οι μέχρι πρότινος συνδιεκδικητές στην κούρσα διαδοχής, ο Πρωθυπουργός και οι αρχηγοί των πολιτικών κομμάτων.

Η νοσηλεία της Φώφης Γεννηματά και η νέα μεγάλη μάχη της ίσως να φέρουν ανατροπή και στα σχέδια για τις εκλογές στο ΚΙΝΑΛ.

Στις 5 Δεκεμβρίου ήταν προγραμματισμένος ο πρώτος γύρος των εκλογών στο ΚΙΝΑΛ για την ανάδειξη νέας ηγεσίας και στις 12 Δεκεμβρίου ο δεύτερος. Η Φώφη Γεννηματά αποφάσισε να αποσυρθεί, ενώ από την πρώτη στιγμή οι συνυποψήφιοί της, Νίκος Ανδρουλάκης, Ανδρέας Λοβέρδος και Χάρης Καστανίδης, αποφάσισαν να αναστείλουν τις προεκλογικές εκστρατείες τους.
Ο κ. Καστανίδης σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ επανέλαβε τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση της κας Γεννηματά, επισημαίνοντας πως έχει δώσει πολλές μάχες και τις έχει κερδίσει όλες. Έτσι θα κάνει και τώρα, είπε χαρακτηριστικά. Επίσης, ανέφερε ότι ακύρωσε τις προεκλογικές του ομιλίες για σήμερα και αύριο και πως θα προσπαθήσει να επισκεφθεί την κα Γεννηματά.

www.ertnews.gr



Το άρθρο Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος στο πλευρό της Φ. Γεννηματά – Ανησυχία στο Κίνημα Αλλαγής εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://www.ertnews.gr/eidiseis/ellada/politiki/syssomos-o-politikos-kosmos-sto-pleyro-tis-f-gennimata-anisychia-sto-kinima-allagis/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος στο πλευρό της Φ. Γεννηματά – Ανησυχία στο Κίνημα Αλλαγής Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">