ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ν. Αλεξανδρής: Υπήρξε σχεδιασμός και μεθοδολογία – Η κατηγορούμενη θυμίζει δράστες πολλαπλών εγκλημάτων

Την Πέμπτη (7/10) συνεχίζεται η δίκη για την επίθεση με το βιτριόλι ενώ κατά τη χθεσινή ημέρα οι καταθέσεις των θεραπόντων ιατρών της Ιωάννας καθήλωσαν το δικαστήριο, ενώ κατέθεσε και ο 40χρονος για τον οποίο η 37χρονη κατηγορούμενη φέρεται να διέπραξε το έγκλημα. Όπως δήλωσε στην ΕΡΤ ο δικηγόρος της Ιωάννας, Νίκος Αλεξανδρής υπήρξε ηθική δικαίωση για την ίδια και ξεκαθαρίστηκε ότι η Ιωάννα δεν έδωσε κανένα δικαίωμα και απέφυγε οποιαδήποτε προσπάθεια του κυρίου να την προσεγγίσει. Επίσης, όπως τόνισε ο κ. Αλεξανδρής, ήταν συγκλονιστικά τα όσα κατέθεσαν οι γιατροί και ιδιαίτερα ο γιατρός που την ανέλαβε αμέσως μετά την επίθεη, όπου ανέφερε ότι η θερμότητα που αναπτύχθηκε στο δέρμα της Ιωάννας έφτασε τους 400 βαθμούς Κελσίου.

Ο δικηγόρος ανέφερε ότι είναι ιδιατέρως σημαντικό ότι η δράστης προμηθεύτηκε δύο συσκευασίες του 1 λίτρου με βιτριόλι, τις οποίες έβαλε σε μία τρίτη φιάλη με μεγαλύτερο στόμιο προκειμένου να προκαλέσει πολύ σοβαρή ζημιά στην κοπέλα. Υπήρξε σχεδιασμός και μεθοδολογία γεγονός που αφαιρεί κάθε δικαίωμα στη δράστη να μιλά και να υποστηρίζει ότι δεν ήθελε να της κάνει κακό της Ιωάννας. Μιλάμε για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση ξεκάθαρα, υπογράμμισε ο κ. Αλεξανδρής, σημειώνοντας ότι η Ιωάννα ζει από θαύμα, όπως κατέθεσαν και οι γιατροί της.

Αναφερόμενος στα όσα κατατέθηκαν από συνάδελφο της δράστιδος, ο κ. Αλεξανδρής ανέφερε ότι η 37χρονη εμφανίστηκε στην εργασία της χαρούμενη, ευδιάθετη και αποδοτική καθώς έβγαλε δουλειά που είχε αφήσει πίσω. Ο δικηγόρος επεσήμανε ότι υπήρξε μέρες νωρίτερα και μια αποτυχημένη απόπειρα ανθρωποκτονίας. Επίσης, αυτόπτες μάρτυρες κατέθεσαν ότι μήνες πριν την επίθεση είχαν δει την 37χρονη κατηγορούμενη να είναι κρυμμένη σε φυλλωσιές έξω από την πολυκατοικία της Ιωάννας και είχαν ειδοποιήσει την αστυνομία.

Ο κ. Αλεξανδρής ανέφερε ότι όλο αυτό το διάστημα που ξεκίνησε η δίκη η 37χρονη κατηγορούμενη δεν έχει στρέψει το βλέμμα της στην Ιωάννα και φαίνεται ότι θέλει να της προκαλέσει κι άλλο κακό. “Θυμίζει δράστες πολλαπλών εγκλημάτων”, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Αλεξανδρής, ενώ προσέθεσε ότι δεν έχει εμφανιστεί στο δικαστήριο κάποιος δικός της άνθρωπος.
Σημείωσε ότι στις προσεχείς συνεδριάσεις θα παρουσιαστούν σημαντικά έγγραφα που αποδεικνύουν πως έδρασε η δράστης και τι έγινε μετά το κακό που προξένησε, ενώ θα προβληθούν και βίντεο.

Τέλος εκτίμησε ότι μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου θα έχει εκδοθεί απόφαση για την υπόθεση.

ο οποίος υποστήριξε ότι δεν είχε δει ποτέ από κοντά την Ιωάννα, και πρόσθεσε ότι με την κατηγορούμενη είχε περιστασιακή ερωτική σχέση.

www.ertnews.gr



Το άρθρο Ν. Αλεξανδρής: Υπήρξε σχεδιασμός και μεθοδολογία – Η κατηγορούμενη θυμίζει δράστες πολλαπλών εγκλημάτων εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://www.ertnews.gr/eidiseis/ellada/n-alexandris-ypirxe-schediasmos-kai-methodologia-i-katigoroymeni-thymizei-drastes-pollaplon-egklimaton/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ν. Αλεξανδρής: Υπήρξε σχεδιασμός και μεθοδολογία – Η κατηγορούμενη θυμίζει δράστες πολλαπλών εγκλημάτων Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">