ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΝΒΑ: Πήραν τα ντέρμπι οι Σέλτικς και οι Χοκς, άνετα οι Νικς

ΝΒΑ: Πήραν τα ντέρμπι οι Σέλτικς και οι Χοκς, άνετα οι Νικς

Η preseason στο «μαγικό κόσμο» του ΝΒΑ συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον και χθες τα ξημερώματα διεξήχθησαν τρία παιχνίδια με πλούσιο θέαμα.

Μπόστον Σέλτικς – Τορόντο Ράπτορς 113-111

Με δύο εύστοχες βολές του Ισπανού φόργουορντ, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ περίπου 7 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε, οι «Κέλτες» κατάφεραν να πανηγυρίσουν μια σπουδαία νίκη στο ντέρμπι κόντρα στους Τορόντο Ράπτορς με 113-111.

Κορυφαίος για τους νικητές χθες ήταν ο ηγέτης της ομάδας, Τζέισον Τέιτουμ, ο οποίος σημείωσε 20 πόντους, μάζεψε 9 ριμπάουντ και μοίρασε 7 ασίστ. Επάξια στο πλευρό του στάθηκε ο Αλ Χόρφορντ, ο οποίος σκόραρε 16 πόντους.

Από την άλλη πλευρά, για τους Καναδούς ξεχώρισε με την εμφάνισή του ο Φρεντ ΒανΒλίτ, ο οποίος «σταμάτησε» στους 22 πόντους, ενώ παράλληλα πρόσθεσε και 5 ασίστ στον «καμβά» του. Άξιος συμπαραστάτης του ήταν ο Όου Τζέι Ανουνόμπι, ο οποίος πέτυχε 17 πόντους.

Ουάσιγκτον Γουίζαρντς – Νιού Γιόρκ Νικς 99-117

Η ομάδα από τη Νέα Υόρκη είχε εύκολο έργο χθες το βράδυ κόντρα στους ανανεωμένους Γουίζαρντς και επικράτησε με το επιβλητικό 99-117.

Για τους Νεοϋορκέζους ξεχώρισε ο Αρ Τζέι Μπάρετ, ο οποίος σημείωσε 18 πόντους και έδωσε 4 ασίστ, ενώ από κοντά του βρέθηκε ο Ντέρικ Ρόουζ, ο οποίος πρόσθεσε 15 πόντους και 8 ασίστ.

Από την άλλη μεριά, για τους Γουίζαρντς ξεχώρισε ο Μοντρέζλ Χάρελ, ο οποίος έφτασε και στο double-double, μετρώντας 18 πόντους και 10 ριμπάουντ. Ο ηγέτης της ομάδας, Μπράντλεϊ Μπιλ, έμεινε στους 14 πόντους, τα 4 ριμπάουντ και τις 4 ασίστ.

Μέμφις Γκρίζλις – Ατλάντα Χοκς 87-91

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι, το οποίο είχε εξαιρετικές άμυνες, τα «Γεράκια» πανηγύρισαν τη νίκη και χωρίς τους Τρέι Γιάνγκ, Κλιντ Καπέλα και ΝτιΆντρε Χάντερ χάρη σε ένα κρίσιμο εύστοχο τρίποντο του Κούπερ.

Για τους Χοκς ξεχώρισε χθες ο Τζον Κόλινς, ο οποίος έφτασε και στο double-double, σημειώνοντας 16 πόντους και μαζεύοντας 10 ριμπάουντ, ενώ ίδιους πόντους πέτυχε και ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, ο οποίος μοίρασε και 5 ασίστ.

Για την ομάδα του Μέμφις, η οποία αγωνίστηκε χωρίς τον ηγέτη της, Τζα Μοράντ, ξεχώρισε χθες ο Μπέιν, ο οποίος σκόραρε 18 πόντους. Άξιοι συμπαραστάτες του ήταν ο Κλαρκ με 16 πόντους, όσους πρόσθεσε και ο Αλντάμα, ο οποίος «άγγιξε» το double-double, κατεβάζοντας 9 ριμπάουντ.

Επιμέλεια: Πάνος Γαλάνης

sports.ert.gr.



Το άρθρο ΝΒΑ: Πήραν τα ντέρμπι οι Σέλτικς και οι Χοκς, άνετα οι Νικς εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://sports.ert.gr/eidisis/basket/nba/nva-piran-ta-ntermpi-oi-seltiks-kai-oi-choks-aneta-oi-niks/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΝΒΑ: Πήραν τα ντέρμπι οι Σέλτικς και οι Χοκς, άνετα οι Νικς Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">