ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Χειροπέδες στον Πασχάλη


Συνελήφθη χθες ο Πασχάλης Αρβανιτίδης, όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Πέμπτης 7 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ  ο γνωστός τραγουδιστής συνελήφθη στο σπίτι του στα νότια προάστια, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, καθώς είχε δοθεί εντολή για τη σύλληψή του μετά από μήνυση του γενετιστή Κωνσταντίνου Πάγκαλου για συκοφαντική δυσφήμιση. Η υπόθεση βαίνει προς διευθέτησή της.

Ο Πασχάλης Αρβανιτίδης μίλησε για τη σύλληψή του. «Ήταν μία παλιά υπόθεση και επρόκειτο για μία παρεξήγηση. Παλιά θέματα αφορούσε η υπόθεση, υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες ακόμα και κάποια στιγμή είδε ότι έληξε η προθεσμία και διέταξε την σύλληψή μου» είπε χαρακτηριστικά.

Όλα ξεκίνησαν πριν από περίπου 16 χρόνια, το 2005, όταν η Ουρανία Τουτουντζή είχε υποδείξει τον Πασχάλη Αρβανιτίδη ως πατέρα του παιδιού της, μετά από τεστ πατρότητας που είχε πραγματοποιηθεί. Ο Πασχάλης Αρβανιτίδης και η σύζυγός του Αλίκη Αρβανιτίδη, αντί να το αποδεχτούν, ξεκίνησαν έναν αγώνα κατά την Ουρανίας Τουτουντζή, κάνοντας δηλώσεις και αμφισβητώντας ευθέως τα αποτελέσματα του γενετιστή, Κωνσταντίνου Πάγκαλου.

Ο τραγουδιστής είχε ζητήσει αναψηλάφηση της υπόθεσης, ισχυριζόμενος πως η πραγματογνωμοσύνη για το τεστ δεν έγινε από τον γενετιστή Κωνσταντίνο Πάγκαλο, αλλά από άλλο άτομο στο εργαστήριό του.

Τότε, το δικαστήριο κατόπιν δημόσιας συνεδρίασης είχε απορρίψει το βασικό ισχυρισμό του τραγουδιστή. Μάλιστα, είχε χαρακτηρίσει εκπρόθεσμη την αίτησή του, βάζοντας σφραγίδα στο ότι ο Πασχάλης είναι ο πατέρας του παιδιού της Ουρανίας Τουτουνζή.

«Όλες οι μέχρι σήμερα δικαστικές διαμάχες (μηνύσεις και αγωγές), μεταξύ του ζεύγους Αρβανιτίδη και του καθηγητή Κ. Πάγκαλου σε όλους τους βαθμούς έχουν κερδηθεί οριστικώς και αμετακλήτως από τον κ. Πάγκαλο», είχε αναφέρει το γραφείο Τύπου του καθηγητή Ιατρικής Γενετικής Κωνσταντίνου Γ. Πάγκαλου.

Επισήμανση του Γ.Κ:Κάτι αντίστοιχο ''ετοιμάζει'' και για εμάς το team το οποίο νέμεται τον Δήμο Γλυφάδας με την συμβολή όλου του μηχανισμού ;Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο , έπειτα από την πλεκτάνη η οποία έχει προηγηθεί από τα ''γαλάζια'' συνεταιράκια , χρηματισμένα με μαύρα και αδήλωτα τσιράκια , να είναι βέβαιοι ότι θα τους έρθει από εκεί που δεν το περιμένουν. 

Έχουν γνώση οι φύλακες, είναι πλήρως ενήμεροι, και άλλωστε ο δήμαρχος , ο οποίος ευεργετεί τσιράκια ''εκδότες'' ώστε να μας υποβάλουν ψευδείς μηνύσεις , είναι κατηγορούμενος σε δεκάδες υποθέσεις. 

Καλά θα κάνει να προσέχει τις σοβαρές υποθέσεις του δήμου και τις ''άκρες'' του σε επίπεδο δικαιοσύνης , καθώς επίσης, και τις ενδεχόμενες παρεμβάσεις διότι έχουν μαζευτεί πάρα πολλά.

Ένα ''πουλάκι'' το οποίο ''κελάηδησε'' μας είπε ότι δεν πρόκειται να εμφανιστούν ποτέ στο δικαστήριο οι χρηματισμένοι μηνυτές , και θα μεθοδευτεί να μην μας έρθει ειδοποίηση ώστε να  μας δικάσουν ερήμην. Εφιστώ την προσοχή σας.

Είναι αυταπόδεικτο ότι ο φερόμενος εκδότης - ο οποίος για την δικαιοσύνη δεν είναι ούτε εκδότης ούτε δημοσιογράφος -  δεν είναι συνάδελφος με κανέναν , το ομολογούν οι πράξεις του κατά πλειάδας συμπολιτών μας , και ειδικότερα κατά όσων επί σειρά ετών συνευρίσκονταν σε καφετέριες της Γλυφάδας καθώς και στις οικίες τους ! 

- Κάνουμε την παρέμβαση σε ζήτημα που αφορά τον Πασχάλη, όμως σας υπενθυμίζουμε ότι ο Καραχάλιος συνέτρωγε στο σπίτι του Γιαννακόπουλου και έπινε μαζί του τους καφέδες στις καφετέριες της Γλυφάδας, δεν είμαστε εμείς. Το ''γαλάζιο'' team έχει ειδικότητα στις σκευωρίες και τις πλεκτάνες.

* Τρείς φορές κληθήκαμε στο δικαστήριο και η υπόθεση αναβλήθηκε διότι οι μηνυτές δεν εμφανίζονται. Τι άλλο θέλει η δικαστική λειτουργός ώστε να αντιληφθεί ότι η υπόθεση ''κατηγορία'' αποτελεί σκευωρία σε βάρος μας , διότι άλλος από το ''γαλάζιο'' team αναφέρει όσα επιχείρησαν να κατηγορήσουν εμάς , και εμείς απλά τα θέσαμε υπόψιν τους ;

* Ο μηνυτής , ο οποίος συνέτρωγε στο σπίτι του Γιαννακόπουλου και διατηρούσε σχέσεις μαζί του και πυκνά συχνά τους έβλεπαν συμπολίτες μας μαζί σε κεντρικές καφετέριες της Γλυφάδας , δεδομένου ότι γνωρίζει απόλυτα τι έχει ισχύσει, γιατί στράφηκε κατά ημών αν δεν είναι χρηματισμένος και δεν στράφηκε κατά του φιλαράκου του ο οποίος αναφέρει όσα δημοσιοποιήθηκαν σε εμάς ;( Σκευωρία με γαλάζια σφραγίδα.


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Χειροπέδες στον Πασχάλη Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">