ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

«Άλωσε» το Περιστέρι στην πρεμιέρα ο Προμηθέας

«Άλωσε» το Περιστέρι στην πρεμιέρα ο Προμηθέας

Σε ένα ματς που θύμισε τα ντέρμπι της περσινής σεζόν η ομάδα του Λούις Κασιμίρο πήρε το διπλό στο «Κ.Γ. Ανδρέας Παπανδρέου» με σκορ 88-81.

Το ματς

Το ξεκίνημα βρήκε το Περιστέρι να παίρνει κάποιες μικρές διαφορές με πρωταγωνιστές τους Κατσίβελη και Μπράουν. Παρόλα αυτά οι Πατρινοί δεν άργησαν να «ισορροπήσουν» το παιχνίδι με τον Κέντρικ Ρέι να είναι αυτός που ξεχωρίζει. Στις αρχές του δεύτερου δεκαλέπτου, ο Προμηθέας έκανε την προσπάθειά του να ξεφύγει στο σκορ. Οι γηπεδούχοι όμως με ένα σερί 7-0 ανέκτησαν το προβάδισμα. Στα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου οι δύο ομάδες εναλλάσσονταν όμως εν τέλει πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλες με το σκορ στο 45-45.

Στο δεύτερο μισό η ομάδα του Κασιμίρο έδειξε να «πατάει» καλύτερα στο παρκέ στα πρώτα λεπτά. Για ακόμη μια φορά όμως δεν ήταν εφικτό να δημιουργηθεί μια καλή διαφορά. Το ματς είχε ακριβώς την μορφή που περιμέναμε, δηλαδή ενός ντέρμπι. Στο τελείωμα της τρίτης περιόδου πρωταγωνιστής ήταν ο Ίαν Μίλερ ο οποίος έφτασε τους 15 πόντους ενώ οι δύο ομάδες κάθισαν στους πάγκους με το σκορ στο 66-66.

Οι γηπεδούχοι πήραν το μομέντουμ στις αρχές του τέταρτου δεκαλέπτου και κατάφεραν να δημιουργήσουν και να διατηρήσουν ένα μικρό προβάδισμα. Για τους Πατρινούς ο Κέντρικ Ρέι με ατομικές προσπάθειες κατάφερε να κρατήσει «ζωντανό» το ματς. Με πέντε σερί πόντους του Νίκου Ρογκαβόπουλου τρία λεπτά πριν το τέλος ο Προμηθέας προηγήθηκε για πρώτη φορά μετά από αρκετή ώρα (82-78). Η ένταση ανέβηκε στο τελευταίο δίλεπτο μιας και το διακύβευμα ήταν υψηλό. Παρόλα αυτά οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να κρατήσουν το προβάδισμά τους και εν τέλει επικράτησαν με σκορ 88-81.

Τα δεκάλεπτα: 25-20, 45-45, 66-66, 81-88.

sports.ert.gr.



Το άρθρο «Άλωσε» το Περιστέρι στην πρεμιέρα ο Προμηθέας εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://sports.ert.gr/featured/alose-to-peristeri-stin-premiera-o-promitheas/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: «Άλωσε» το Περιστέρι στην πρεμιέρα ο Προμηθέας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">