ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Εκτός με Λάρισα ο Ανγκόλα

Εκτός με Λάρισα ο Ανγκόλα

Πλήγμα για την ΑΕΚ ενόψει Λάρισας.

Άτυχη στάθηκε και πάλι η ΑΕΚ αφού ο Μπράιαν Ανγκόλα χτύπησε και θα απουσιάσει από τις υποχρεώσεις της ομάδας για τις επόμενες μέρες.

Ο Κολομβιανός που ήταν από τους ελάχιστους διακριθέντες στον αγώνα κόντρα στην Σομπατέλι μεσοβδόμαδα, χτύπησε και τέθηκε νοκ άουτ. H διάγνωση είναι Θλάση γαστροκνημίου μυός πρώτου βαθμού στο αριστερό πόδι.

Δεν υπάρχει χρονική πρόβλεψη για την επιστροφή του, αλλά η κατάσταση του θα εκτιμάται καθημερινά, με τον Στέφανο Δέδα να έχει άλλον ένα πονοκέφαλο να λύσει. Μόλις την Τετάρτη επέστρεψε ο Νίκος Παππάς στην αγωνιστική δράση και λίγες μέρες μετά, χάνει τον Ανγκόλα που είναι από τους βασικούς παίκτες που υπολογίζει σε άμυνα και επίθεση, ο προπονητής της ΑΕΚ.

Πλέον θα πέσει σημαντικό βάρος πάνω στον Παππά που ακόμα δεν έχει επανέλθει στο 100% από τον τραυματισμό του και σίγουρα ήθελε πιο ομαλή ενσωμάτωση στην ομάδα.

Υπενθυμίζουμε πως η ΑΕΚ αντιμετωπίζει σήμερα (9/10, 20:00) τη Λάρισα για τη δεύτερη αγωνιστική της Stoiximan Basket League, αναζητώντας την πρώτη νίκη στο ελληνικό πρωτάθλημα, μετά την ήττα στη πρεμιέρα από τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Θλάση γαστροκνημίου μυός πρώτου βαθμού στο αριστερό πόδι υπέστη ο Μπράιαν Ανγκόλα.

Η κατάσταση του Κολομβιανού γκαρντ θα εκτιμάται καθημερινά».

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: AEK BC

sports.ert.gr.



Το άρθρο Εκτός με Λάρισα ο Ανγκόλα εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://sports.ert.gr/featured/ektos-me-larisa-o-angkola/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Εκτός με Λάρισα ο Ανγκόλα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">