ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ν. Δένδιας: Οι ενέργειές μου είναι προϊόν στενής & ειλικρινούς συνεργασίας μου με τον πρωθυπουργό

Απαντήσεις σε όσα υποστηρίζει η αντιπολίτευση, στον απόηχο της διαγραφής του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από την Κ.Ο. της ΝΔ, έδωσε ο Υπουργός Εξωτερικών. «Οι ενέργειές μου είναι το προϊόν της στενής και ειλικρινούς συνεργασίας μου» με τον Πρωθυπουργό και «η ισχυρή προσήλωσή μου στην επιτυχία των κυβερνητικών στόχων είναι δεδομένη» διαμήνυσε ο Νίκος Δένδιας, με ανάρτησή του στο Twitter.

Ειδικότερα, ο κ. Δένδιας σημειώνει:

«Κατανοώ την ανάγκη (κατ’ εξοχήν) του ΣΥΡΙΖΑ, λόγω απόλυτης ένδειας πολιτικής πρότασης, να προσπαθεί να οικοδομήσει μία εικόνα διαφοροποίησής μου από τον Πρωθυπουργό, σε μία σειρά θεμάτων.

Καθιστώ σαφές, άπαξ και διά παντός: Ως Υπουργό Εξωτερικών με επέλεξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Την κυβέρνησή του εκπροσωπώ και στο εξωτερικό και στο εσωτερικό, όπως τονίζω σε κάθε ευκαιρία.

Οι ενέργειές μου είναι το προϊόν της στενής και ειλικρινούς συνεργασίας μου μαζί του και η ισχυρή προσήλωσή μου στην επιτυχία των κυβερνητικών στόχων είναι δεδομένη».

www.ertnews.gr



Το άρθρο Ν. Δένδιας: Οι ενέργειές μου είναι προϊόν στενής & ειλικρινούς συνεργασίας μου με τον πρωθυπουργό εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.



source https://www.ertnews.gr/eidiseis/ellada/politiki/n-dendias-oi-energeies-moy-einai-proion-stenis-amp-eilikrinoys-synergasias-moy-me-ton-prothypoyrgo/
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ν. Δένδιας: Οι ενέργειές μου είναι προϊόν στενής & ειλικρινούς συνεργασίας μου με τον πρωθυπουργό Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">